Η ταβέρνα «Όπως παλιά» στην κεντρική πλατεία του χωριού Θάνους, άνοιξε ξανά τις πόρτες του για όγδοη συνεχόμενη χρονιά!

Σε ένα όμορφο περιβάλλον και φέτος σας περιμένουμε με μοναδικές γεύσεις και αρώματα! Πιάτα γεμάτα με γεύσεις Ελλάδας και Λήμνου!

Με ρετρό διάθεση, το «Όπως παλιά» κουβαλάει μια ιστορία, με πολλές συλλεκτικές αφίσες στους τοίχους από παλιές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου και συλλεκτικά αντικείμενα στα ράφια του, ένα μεζεδοπωλείο αφιερωμένο σε όλους αυτούς που μας έμαθαν να πιστεύουμε στα παραμύθια

Εδώ οι άνθρωποι μιλούν με τη γλώσσα της ψυχής και όχι της λογικής. Πίνουν, μιλούν, τραγουδούν, γλεντούν, αδελφώνονται, αγαπούν, πονούν, θυμούνται, λυτρώνονται.

Το γλέντι, ο νταλκάς, το τσακίρ κέφι, είναι ακόμα ένα στοιχείο που ξεχωρίζει στο «Όπως παλιά» , ο φιλόξενος χώρος και η παρεΐστικη διάθεση ένα είναι σίγουρο, ότι θα σας κερδίσουν.

«Όπως παλιά» μια ταβέρνα που μοιάζει να είναι βγαλμένη από άλλη εποχή.

Ένα παλιό αρχοντικό, με αυλή, που παραπέμπει σε σκηνές από τον παλιό καλό ελληνικό κινηματογράφο Μπορείτε να δοκιμάσετε από τις πλούσιες ελληνικές και Λημνιές γεύσεις, το άφθονο- χύμα ή μη- κρασί, τους σπιτικούς μεζέδες, τα ψητά της ώρας αλλά και τις γευστικές συνταγές της γιαγιάς που μένουν αναλλοίωτες στον χρόνο και στολίζουν τον κατάλογο μας.

Η ομάδα του «όπως παλιά», φροντίζει καθημερινά να διαθέτει ολόφρεσκα λαχανικά από το περιβόλι μας κατευθείαν στο πιάτο σας!

«Όπως παλιά» η γευστική έκπληξη της περιοχής του Θάνους στη Λήμνο στην κεντρική πλατεία , όπου εκεί το δροσερό αεράκι θα σας υποδεχθεί και θα συμβάλει στην χαλάρωση της διάθεσης σας.

 

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα (Επιλογή από την Google)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here