Κυριακή απόγευμα αποφασίσαμε μια παρέα, για έναν περίπατο σε ένα από τα ωραιότερα μέρη της Λήμνου ανάμεσα στα χωριά Ρεπανίδι -Κοντοπούλι.
Σε κάποιο σημείο της διαδρομής βρεθήκαμε αντιμέτωποι με αγέλη μεγαλόσωμων,εξαιρετικά επικίνδυνων κι επιθετικών σκύλων,που κυκλοφορούν στην περιοχή,εδώ και πολύ καιρό όπως μάθαμε.
Πριν γίνει κάποιο ατύχημα σε ανθρώπους ή ζώα,καλό θα ήταν η όποια αρμόδια υπηρεσία να επιληφθεί του θέματος και να δώσει λύση.
Υ.Σ.: Σ´αυτή την περιοχή θα διεξαχθεί στις 12/5/2019 το πρόγραμμα Terra Lemnia, ανοιξιάτικος βοτανικός περίπατος και προέχει η ασφάλεια των πολιτών.
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία
Παπαβασιλείου Λίζα
Ειδήσεις Σήμερα:
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




