ΛΗΜΝΟΣ

Ήφαιστος Λήμνου: Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτήριων με Ρέθυμνο και Άρη!

post-img

Με τον κόσμο στο πλευρό του ο Ήφαιστος Λήμνου συνεχίζει την εξαιρετική του πορεία στην Betshop Basket League και στοχεύει στο καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στα playoffs. Με σκοπό να κλείσει ιδανικά την κανονική περίοδο στο «Νίκος Σαμαράς» μάλιστα, η ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου ανακοινώνει πώς από σήμερα Τρίτη (9/4) ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τα παιχνίδια με το Ρέθυμνο (‪13/04‬) για την 24η αγωνιστική και τον Άρη (‪20 ή 21/04) για την 25η αγωνιστική τα οποία κοστίζουν 10 και 15 ευρώ, αντίστοιχα.

Σημεία διάθεσης των εισιτηρίων

* Ηλεκτρονικά από το ‪viva.gr‬
* Στο κατάστηµα «Sports House», το οποίο βρίσκεται επί της οδού Π. Κυδά 10 στην Κεντρική Αγορά Μύρινας (Τηλ. Επικοινωνίας ‪22540 26025‬).
* Lemnos F.C. – Μουντιαλίτο 8Χ8 στη Μύρινα Λήμνου (Τηλ. Επικοινωνίας ‪2254025960‬)
* Από τα γραφεία της οµάδας στη Λήµνο (Πλατεία Κοντοπουλίου)
* Στο κλειστό γήπεδο της Μύρινας «Νίκος Σαμαράς», την ημέρα του αγώνα.
* Κωνσταντίνος Τσελεπής- γυμναστήριο ΟxyZen (Λεωφόρος Δημοκρατίας 30, Μύρινα Λήμνου)

Για την αγορά των εισιτηρίων
Η ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης) και του αριθμού Δελτίου Αστυνομικής ταυτότητας.

Οι θύρες θα ανοίξουν δύο ώρες πριν από την έναρξη των αγώνων. Για τη δική σας εξυπηρέτηση και προκειμένου ν’ αποφευχθεί ο συνωστισμός στις εισόδους παρακαλείσθε να έρθετε νωρίς στο γήπεδο.

Το παιχνίδι παίζεται στη Λήμνο και ο Ήφαιστος σε θέλει δίπλα του!

https://www.facebook.com/IfaistosLimnouBC/photos/a.227460081308381/341142326606822/?type=3&theater

 

 

Καταχώρηση Νατάσα Ταραράκη

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!