ΛΗΜΝΟΣ

Άλλη μια επιτυχία για το LimnosReport.gr! Είναι μέλος του Μητρώου e-Media και με υπογραφή!

post-img

Με αριθμό μητρώου 13644 το LimnosReport.gr η πρώτη σε επισκεψιμότητα ενημερωτική ιστοσελίδα της Λήμνου εντάχτηκε στο Μητρώο των Διαδικτυακών Μέσων Ενημέρωσης όπου εντάσσονται οι πιστοποιημένες – ταυτοποιημένες ενημερωτικές ιστοσελίδες της χώρας.

Η πιστοποίηση του Υπουργείου αποτελεί και την ύψιστη επαγγελματική αναγνώριση για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει το LimnosReport.gr στους αναγνώστες του.

Το LimnosReport, είναι η μόνη ενημερωτική ιστοσελίδα της περιοχής, που έχει λάβει αυτή την πιστοποίηση ως σήμερα, από το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, στο πλαίσιο της κατάρτισης του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης.

Στα προνόμια των μελών του Μητρώου, μεταξύ άλλων, συγκαταλέγεται η διαπίστευση δημοσιογράφων, η συνεργασία σε ερευνητικά και εκπαιδευτικά προγράμματα του Εθνικού Κέντρου Οπτικοακουστικών Μέσων, καθώς και η δωρεάν παροχή Υπηρεσίας Εντοπισμού Λογοκλοπής, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Συλλογικής Διαχείρισης Έργων του Λόγου.

Το LimnosReport.gr βρίσκεται στα πρώτα 675 διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης τα οποία έχουν λάβει πιστοποίηση από το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, στο πλαίσιο της κατάρτισης του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Η ηλεκτρονική διεύθυνση, όπου βρίσκεται αναρτημένη η λίστα των πιστοποιημένων μελών του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης, είναι: emedia.media.gov.gr.

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!