ΛΗΜΝΟΣ

Οι Γιατροί του Κόσμου με την Bwin στον Αη Στράτη (φωτο)

post-img

Ο Δήμος Αγίου Ευστρατίου ευχαριστεί τους «Γιατρούς του Κόσμου» και τη bwin για τη δράση προληπτικής ιατρικής που οργανώθηκε το διήμερο 2 και 3 Μαρτίου 2019, στα πλαίσια της οποίας εξετάστηκαν οι κάτοικοι του νησιού μας και πραγματοποιήθηκαν δύο ομιλίες με θέμα «Οικογένεια και σχέσεις μέσα σε αυτήν» και «Πρόληψη και εμβολιασμός».

«Αγαπητοί μου, η παρουσία σας στο νησί μας, πέρα από το αυτονόητο, το σεβασμό δηλαδή στην ανθρώπινη ζωή και υγεία, μας διδάσκει την έννοια της προσφοράς απέναντι στο συνάνθρωπο χωρίς ανταλλάγματα. Η ομάδα σας, η οποία απαρτίζεται από εξαίρετους ανθρώπους και επιστήμονες, το χαμόγελο και η ζεστασιά που μας προσφέρατε μας απέδειξαν πως υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που μπορούν απλόχερα να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα. Σας ευχαριστούμε που, μέσα στην καρδιά του χειμώνα, επισκεφτήκατε και εξετάσατε εμάς και τα παιδιά μας, σας ευχαριστούμε για τα μαθήματα ζωής που μας προσφέρατε. Εύχομαι να έχουμε τη χαρά να σας φιλοξενήσουμε πάλι στο νησί μας.»

Η εικόνα ίσως περιέχει: σύννεφο, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονταιΗ εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται και εσωτερικός χώρος

https://www.facebook.com/mdmgreece.gr/posts/2228829413830365

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!