ΛΗΜΝΟΣ

Λήμνος: Στον εισαγγελέα o 58χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος δυο νεαρών με νοητική υστέρηση

post-img

Τον δρόμο για τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μυτιλήνης παίρνει, σήμερα, ο 58χρονος άνδρας από τη Λήμνο που κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος ενός 14χρονου και ενός 20χρονου και οι δυο με νοητική υστέρηση.

Ο 58χρονος συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα μετά από αναφορά στο Αστυνομικό Τμήμα της Μύρινας από τρεις εκπαιδευτικούς σχολείου ειδικής αγωγής της Λήμνου. 

Η αναφορά αυτή προκάλεσε την έκδοση εντάλματος σύλληψης του 58χρονου ο οποίος την περασμένη Παρασκευή μεταφέρθηκε στη Μυτιλήνη από τη Λήμνο, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Από τον εισαγγελέα ζήτησε και πήρε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί. Πάντως ας σημειωθεί ότι αρνείται τις σε βάρος του κατηγορίες.

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr, newpost.gr,  newsit.gr

 

 

 

Δείτε περισσότερα παλαιότερα δημοφιλή άρθρα



Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!