ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η Αναλογική που θα χρησιμοποιηθεί στην εκλογική διαδικασία του Μαΐου από ότι δείχνει στην Λήμνο έφερε αναταράξεις και οι «φιλικές» ευχές…αρχίσανε…

Χθες Δευτέρα η υποψήφια Δήμαρχος κ. Ελεονώρα Γεωργα μετά την ανακοίνωση- ψηφοφορία,   ότι αναλαμβάνει η κ. Χαριτίνη Φωτοπούλου υποψήφια Δήμαρχος με το ΣΥΜ. Π.ΑΝ έγραψε στο προσωπικό της λογαριασμό στο facebook

Xθες πληροφορήθηκα την υποψηφιότητα της Χαριτίνης Φωτοπούλου και θεώρησα σωστό να τη συγχαρώ και να της ευχηθώ αποστέλλοντάς της το παρακάτω ηλεκτρονικό μήνυμα:
«Αγαπητή Χαριτίνη
Ως συνυποψήφια δήμαρχος Λήμνου αλλά κυρίως ως γυναίκα ,σου δίνω συγχαρητήρια για την εκλογή σου. Βεβαίως δεν θα σου ευχηθώ «καλή αντάμωση στα γουναράδικα».Θα ευχηθώ καλή αντοχή στη διαδρομή της νοητής γραμμής που μας ενώνει με την Κυριακή της 19ης Μαίου,ήτοι στο Μαραθώνιο των δημοτικών εκλογών.
Φιλικά
Ελεονώρα»

Σήμερα η κ. Χαριτίνη Φωτοπούλου  απάντησε:

Αγαπητή Ελεονώρα,
Οι Πολίτες της Λήμνου Ανεξαρτήτως πολιτικών επιλογών, κομματικών εντάξεων, οικογενειακών ή φιλικών σχέσεων, ΘΕΛΟΥΝ να γράψουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ την σύγχρονη, φωτεινή, αναπτυξιακή τους ΙΣΤΟΡΙΑ. Το ΣΥΜ.Π.ΑΝ μπορεί να ενώσει χιλιάδες τέτοιες φωτεινές συνειδήσεις. Ας μην καταδικάσουμε τους Λημνιούς στην απραξία, ανασύροντας άκαιρες επισημάνσεις αντιπαλότητας.
Ανταποδίδω Καλή Επιτυχία στην τροχιά Ανάπτυξης της Λήμνου μας.

 

Όπως είχε ειπωθεί από το LimnosReport σε αυτές τις εκλογές θα ζήσουμε τελικά μεγαλεία!!!…

 

 

 

 

 

Δείτε περισσότερα παλαιότερα δημοφιλή άρθρα 

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα (Επιλογή από την Google)

6 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Καθαρή ΤΣΙΡΙΖΑΙΚΗ απάντηση της Φωτοπουλου . Πώς θα ενώσει το Σύμπαν αφού το ΣΥΡΙΖΑ που ανήκει κατέστρεψε τη χώρα , τον κόσμο και την περιφέρειά μας .
  Αφήστε μας στην ηρεμία μας επιτέλους

 2. Υπάρχει μια φήμη για υποψηφιότητα έκπληξη απο Αθήνα. Εχω ακούσει κι αλλες λεπτομέρειες αλλά δεν θέλω να πω ακόμα για να μην τον/την καψω. Ας περιμένουμε λίγο

 3. Ίδια λόγια κάθε φορά μόνο τα πρόσωπα αλλάζουν. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα τελειώσουν εδώ οι υποψηφιότητες και θα εμφανιστεί κάτι άλλο που θα μπορέσει να μας εμπνεύσει

 4. Μέγιστο επικοινωνιακό λάθος, δίνω ευχές σε μια ομάδα που μέχρι χθές δεν ήταν γνωστή και όχι τίποτα άλλο, αλλά αρπάζει την ευκαιρία ο manager της και μου την βγάνει από πάνω. Με ποδοσφαρικούς όρους αυτό ονομάζετε αυτογκόλ και αν γίνουν και άλλα τέτοια στα επόμενα μάτς, αυτός περνάει στην επόμενη φάση του Champions League και παίζει στο τελικό με …την Βarcelona ….

 5. Μάλλον σύμπραξη μεταξύ τους θα γίνει, απλά έτσι για ξεκάρφωμα πετούν κακιούλες. Είναι σαν το Σύριζα να αλλάζει όνομα και να γίνεται Τριγύριζα.

 6. Αρχίσανε τα γούτσου-γούτσου και τα κωλοτριψιματα.
  Πολιτικός-αυτοδιοικητικός πολιτισμός, μεταφορά από την κεντρική πολιτική σκηνή με αβροφροσύνες κλπ πίπες!
  Μικρό δείγμα του τι έχει να συμβεί μετά τα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών τον Οχτωβρη!

  Κάτι μου θυμίζει αυτό. Κάτι παρόμοιο σαν αυτό!

  http://pandiera.gr/uploads/uploads/2014/10/rizospastis-allagi81-2.jpg

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here