ΛΗΜΝΟΣ

Σταύρος Τάσσου: Ζητάμε να επανέλθει ο μειωμένος ΦΠΑ σε όλα τα νησιά.

post-img

Σχόλιο του Σταύρου Τάσσου, βουλευτή του ΚΚΕ και υποψήφιο περιφερειάρχη με τη Λαϊκή Συσπείρωση στο Βόρειο Αιγαίο, για την επαναφορά του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου

Η κοροϊδία της κυβέρνησης στους νησιώτες για την υπόθεση της κατάργησης του ΦΠΑ έχει φθάσει στο απόγειό της, όταν συνδέει τον ΦΠΑ με το προσφυγικό και λέει ότι για να διατηρηθεί πρέπει ο αριθμός των μεταναστών να ξεπερνά τις δυνατότητες των hot spot. Γιατί ακριβώς αυτό το οικονομικό αντιστάθμισμα ταυτίζεται με την αποδοχή των επικίνδυνων και αντιδραστικών επιλογών της ΕΕ που μετατρέπει τα νησιά σε μόνιμο χώρο διπλού εγκλωβισμού προσφύγων και οικονομικών μεταναστών, καταπατώντας τα δικαιώματά τους.

Ζητάμε να επανέλθει ο μειωμένος ΦΠΑ σε όλα τα νησιά.

Ο μειωμένος συντελεστής σε όλα τα νησιά ήταν και είναι δίκαιο αίτημα που όταν κατακτήθηκε δεν υπήρχε το Προσφυγικό. Ήταν ένα μέτρο μείωσης των συνεπειών του μεγάλου μεταφορικού κόστους και άλλων δυσμενών παραγόντων που δυσκόλευαν και δυσκολεύουν τη ζωή των νησιωτών. Γι’ αυτό το ΚΚΕ πρωτοστάτησε και θα συνεχίσει να πρωτοστατεί στους αγώνες και τις νομοθετικές πρωτοβουλίες για μειωμένο συντελεστή ΦΠΑ στο σύνολο των νησιών του Αιγαίου.

Σε αυτά τα πλαίσια καταθέσαμε τη Πέμπτη 31/1/2018 τροπολογία, που προβλέπει την επαναφορά του μειωμένου συντελεστή στα νησιά του Αιγαίου.

Καλούμε όλους τους νησιώτες με τον αγώνα τους και την ψήφο τους στις εκλογές που έχουμε μπροστά μας να επιβάλουν το δίκαιο αίτημα τους.

 

 

 

 

Δείτε περισσότερα παλαιότερα δημοφιλή άρθρα



Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!