ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Μία αδημοσίευτη φωτογραφία από την στρατιωτική του θητεία «ανέβασε» στην επίσημη σελίδα του στο facebook, ο Νίκος Παπανδρέου.

Στην φωτογραφία απεικονίζεται ο ίδιος, στο πλευρό του πατέρα του, και τότε πρωθυπουργού, Ανδρέα Παπανδρέου.

Σημειώνεται ότι ο Νίκος Παπανδρέου, αρχικά παρουσιάστηκε στην Τρίπολη και στην συνέχεια, μετετέθη στη Λήμνο. Μάλιστα, ο γνωστός οικονομολόγος συγγραφέας έχει γράψει το 1998, «Ημερολόγιο Σμηνίτου», ένα διήγημα εμπνευσμένο, όπως λέει, από τα παράλογα της θητείας του εκεί.

Στην ανάρτηση που έκανε στο facebook, ο Νίκος Παπανδρέου, παραθέτει, μάλιστα, και ένα απόσπασμα, από αυτό, γράφοντας χαρακτηριστικά: «“Καμμία ειδική μεταχείριση για τον γιο”, ήταν η φράση-κλειδί. Την νύχτα που ολοκληρώθηκε η στρατιωτική μου προπαίδευση, οι αρχηγοί των τριών σωμάτων ξενύχτησαν για ν’αποφασίσουν το μέλλον μου. Ήθελαν να με στείλουν σε κάποια μονάδα που θα ήταν αποδεκτή από τις εφημερίδες, σε κάποιο μέρος που θ’αντιπροσώπευε την κόλαση επί της γης…».

 

 

 

ΠΗΓΗ: thecaller.gr

 

 

 
 
 
 
Kαταχώρηση Νατάσα Ταραράκη
 
 
 
Δείτε περισσότερα παλαιότερα δημοφιλή άρθρα
 
 
 
 


 

Δείτε περισσότερα παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ουστ, κακομαθημένο κωλοπαιδο, οικονομολόγος ο βαρουφανδρεου, όλοι οικονομολόγοι και συγγραφείς γι’αυτο ρίξανε το μαγαζί στα βράχια!Μοιράζονται τίτλους και ιδιότητες μεταξύ τους και μετατρέπουν παραδείσους σε κολασεις!
    Βέβαια, Δεν είναι το νησί Μύκονος για να εκανε το παιντί κοσμοπολίτικη θητεια με πουτάνες και κόκα!

    ΟΥΣΤ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here