ΛΗΜΝΟΣ

«Σ’ Αγάπησα»: Η νέα επιτυχία του Ρόκκου «ντύθηκε» με εικόνα!

post-img

Μέσα από ένα ατμοσφαιρικό και συγκινητικό music video ο Στέλιος Ρόκκος μας λέει «Σ’ Αγάπησα» και «ντύνει» με εικόνα τη νέα του επιτυχία που κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Το video, που σκηνοθέτησε ο George Mpenioudakis, «ξετυλίγει» μία ιστορία παντοτινής αγάπης ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που κανείς και τίποτα δεν μπόρεσε να χωρίσει, με πρωταγωνιστή το γνωστό μοντέλο Τεό Θεοδωρίδη και τον Στέλιο Ρόκκο σε ρόλο μουσικού αφηγητή.

Προσθέτοντας ακόμα ένα δυνατό ερωτικό τραγούδι στο ενεργητικό του, ο διαχρονικά σύγχρονος τραγουδοποιός υπογράφει την μουσική και τους στίχους του «Σ’ Αγάπησα», το οποίο αποτελεί προπομπό του νέου του album που θα κυκλοφορήσει εντός του 2019.

 

 

 

Καταχώρηση Νατάσα Ταραράκη

Δείτε περισσότερα δημοφιλή άρθρα


 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!