ΕΚΛΟΓΕΣ 2019ΛΗΜΝΟΣ

ΚΙΝΑΛ Λήμνου και Παναγιώτης Χριστόφας…«ΤΟΛΜΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ».

post-img

Μετά την ανακήρυξή του ως υποψήφιου Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, με την υποστήριξη του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, ο Παναγιώτης Χριστόφας, πραγματοποίησε την πρώτη του επίσημη επίσκεψη στη Λήμνο, την Παρασκευή & το Σάββατο 14 & 15-12-2018.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης πραγματοποιήθηκε διευρυμένη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΛΗΜΝΟΥ, κατά την οποία επιβεβαιώθηκε η πλήρης και ομόφωνη στήριξη των οργάνων του Κινήματος στην υποψηφιότητα του Παναγιώτη Χριστόφα και καθορίστηκαν οι επόμενες κινήσεις, ώστε με συνεργασία και ενότητα να καταρτιστεί το ψηφοδέλτιο της Περιφερειακής Ενότητας Λήμνου .
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης συμμετείχε επίσης σε συνεδρίαση της ολομέλειας του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΛΗΜΝΟΥ, με τη συμμετοχή πλήθους φίλων και μελών, από τους οποίους ζήτησε συστράτευση για τον κοινό σκοπό μας, που είναι η καλυτέρευση της ζωής στα νησιά μας, η επίλυση, τόσο των μεγάλων προβλημάτων που ταλαιπωρούν τους νησιώτες όσο και της καθημερινότητας, η επιστροφή στην ανάπτυξη και η ενδυνάμωση των υπηρεσιών του Επαρχείου, για να αποτελέσει η Περιφέρεια τον κύριο μοχλό της προόδου στη Λήμνο και στον Άγιο Ευστράτιο.
Σε απόλυτη προτεραιότητα είναι η συνεργασία με όλους τους τοπικούς φορείς της αυτοδιοίκησης, της οικονομίας, της κοινωνικής ζωής της Λήμνου και για το λόγο αυτό συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Λήμνου, κο Δημήτρη Μαρινάκη με τον οποίο συζήτησαν για όλα τα ανοιχτά θέματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο νησί μας και σχετίζονται με την συνεργασία της αυτοδιοίκησης Α΄& Β΄Βαθμού, την χρηματοδότηση των έργων από το ΕΣΠΑ και το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων αλλά και η υποστήριξη που πρέπει να παρέχει η Περιφέρεια στους Δήμους που την απαρτίζουν, ώστε να επιτυγχάνονται οι κοινοί στόχοι σε όλους τους τομείς.
Ο Παναγιώτης Χριστόφας συναντήθηκε επίσης με δημοσιογράφους από Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης του νησιού μας και ευχαριστώντας τους, εκ των προτέρων για τη δημοσιοποίηση της δραστηριότητας του συνδυασμού δήλωσε ότι:
– Ο Συνδυασμός μας, «ΤΟΛΜΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ» απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση για ενεργή συμμετοχή σε όλους τους Προοδευτικούς Πολίτες της Λήμνου & του Αγίου Ευστρατίου, με προσήλωση στη Δημοκρατία και στην κοινωνική συνοχή. Με στόχο την ανάπτυξη, την ευημερία, την πρόοδο , χωρίς αποκλεισμούς, για να εξασφαλιστούν τα κεκτημένα των νησιωτών και η υπεράσπισή τους αλλά και η επιστροφή σε όλα εκείνα, που ορίζουν την ισότιμη ανάπτυξη της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου με την υπόλοιπη Ελλάδα.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΛΗΜΝΟΥ

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!