ΕΚΛΟΓΕΣ 2019ΛΗΜΝΟΣ

Δημοτικές εκλογές 2019: Ανακοίνωσε ο Βαγγέλης Γιαρμαδούρος την υποψηφιότητα του για το Δήμο Λήμνου (βίντεο)

post-img

update: Πριν από λίγη ώρα ο Βαγγέλης Γιαρμαδούρος ανακοίνωση την υποψηφιότητα του για τον Δήμο Λήμνου

Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε την ανακοίνωση του

—————————————————————————————–

Το LimnosReport για πρώτη φορά στην Λήμνο, εγκαινιάζοντας την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, θα μεταδώσει ζωντανά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Βαγγέλη Γιαρμαδορου για το Δήμο Λήμνου σήμερα στις 19:00 το απόγευμα. ΄

Το LimnosReport πάντα παρών σε όλα τα μεγάλα γεγονότα που αφορούν την Λήμνο, σεβόμενο την σπουδαιότητα των επερχομένων αυτοδιοικητικών εκλογών τον ερχόμενο Μάιο για το μέλλον του νησιού, αλλά και θέλοντας να μεταφέρει ακριβώς τα λόγια των υποψηφίων στους αναγνώστες του ώστε να έχουν ιδία άποψη επέλεξε την ζωντανή μετάδοση της ανακοίνωσης.

 

Την ίδια στιγμή θα μπορείτε να δείτε ζωντανά την ανακοίνωση, μέσω του καναλιού του LimnosReport, στο youtube, στο facebook και σε αυτό το άρθρο που διαβάζετε τώρα.

* Η Live μετάδοση ξεκίνησε στα 2:20 λεπτά.

Η ανακοίνωση που διάβασε ο Έπαρχος Λήμνου και πλέον υποψήφιος Δήμαρχος Λήμνου,  είναι η εξής:

“Αγαπητοί συμπατριώτες

Φίλοι και Φίλες
            Εδώ και αρκετό διάστημα, συζητώντας τα προβλήματα του νησιού μας με πολλούς συμπολίτες μας διακρίνει κανείς την αγωνία για το σήμερα και κυρίως το αύριο του νησιού μας.

Οι συζητήσεις αυτές έγιναν με ανθρώπους που γνωρίζουν την τοπική αυτοδιοίκηση, με πολίτες που έχουν συμμετοχή στα κοινά, με δημότες που νοιάζονται ιδιαίτερα για τον τόπο μας και πιστεύουν ότι μπορούμε να βελτιώσουμε αρκετά πράγματα στην καθημερινή μας ζωή.

Τα προβλήματα δεν θα πάψουν ποτέ να υπάρχουν σε έναν τόπο, αλλά η εξεύρεση λύσεων και μάλιστα άμεσα είναι ποιο αναγκαία από ποτέ.

Οι σκέψεις και τα οράματα για να υλοποιηθούν απαιτούν γνώση και εμπειρία, υπομονή και επιμονή και φυσικά ανθρώπους.

Θεωρώντας ότι διαθέτω τα στοιχεία αυτά, αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα και να ηγηθώ ενός ψηφοδελτίου για να διεκδικήσω την θέση του Δημάρχου Λήμνου, η υποψηφιότητά μου στηρίζεται στην κοινωνία και στους κατοίκους-δημότες της Λήμνου.

Η πολυετή ενασχόλησή μου με τα κοινά απέδειξε ότι αφουγκράζομαι τους πολίτες και πάντα λειτούργησα και λειτουργώ με κανόνες ισονομίας και ευθύνης, με ανοιχτές τις πόρτες των γραφείων αλλά και τα αφτιά μου σε όλους τους συμπολίτες μας είτε για τα προβλήματα τους είτε σε προτάσεις και ιδέες που αφορούν το νησί μας.

 Με γνώση της νέας κατάστασης που έχει διαμορφωθεί στην Τοπική Αυτοδιοίκηση με τον νόμο «Κλεισθένη» και της απλής αναλογικής, των προβλημάτων αλλά και των αναγκών της τοπικής μας κοινωνίας χρειάζονται άνθρωποι οι οποίοι καταλαβαίνουν και συμμερίζονται τους δημότες.

Στην απόφασή μου συντέλεσαν οι παροτρύνσεις πολλών συμπολιτών μας που μοιράζονται μαζί μου τις αγωνίες αλλά και τις προσδοκίες για μια διαρκώς καλύτερη Λήμνο.

Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπατριώτες μας που μίλησαν μαζί μου και μοιράστηκαν τις ανησυχίες τους και τις σκέψεις τους, είναι αυτοί  που με ενθάρρυναν σε αυτό μου το βήμα, όλοι μαζί πιστεύω ότι μπορούμε να φέρουμε μια νέα προοπτική στον τόπο μας.

Υπολογίζω στη στήριξή τους,  ξεκινώ και απευθύνομαι σε όλους τους Λημνιούς συμπατριώτες μας.
            Η κίνηση που δημιουργήσαμε, έχει το όνομα « Η ΛΗΜΝΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ », εμπνέεται από τις αρχές της συνεργασίας και της ενότητας, της συνεννόησης και των συγκλίσεων, χωρίς κομματικές λογικές και αποκλεισμούς, χωρίς προσωπικά συμφέροντα και χωρίς διαχωρισμούς.
            Με δεδομένη τη θέληση των πολιτών για επιλογές που να επικεντρώνονται στην τοπική κοινωνία και τη λογική της αυτοδιοίκησης, απευθύνομαι σε όλους, ανεξάρτητα του πολιτικού χώρου που ανήκουν.

Είναι γνωστή η πολιτική μου προέλευση, αλλά στην εκλογή για την Δημοτική αρχή δεν προχωράω και δεν προχωράμε με κομματική λογική, αλλά με ένα πρόγραμμα και μια δέσμευση για να ξαναδώσουμε ζωή και να αναβαθμίσουμε το νησί μας και σίγουρα τις υπηρεσίες προς τους δημότες.
            Απευθυνόμαστε σε όλους τους ενεργούς πολίτες, τους νέους ανθρώπους, τα νέα πρόσωπα που θέλουν να υπηρετήσουν το νησί μας, και θέλουν να δουν να υλοποιούνται οι ιδέες τους, που θέλουν να επιλύσουν τα προβλήματα και να δώσουν ποιότητα στην καθημερινότητά τους.

            Η συλλογικότητα μέσα από την προσφορά μας και η ανάγκη να ξαναγεννηθεί η ελπίδα, ώστε να δοθεί διέξοδος στα σημερινά προβλήματα, είναι τα κίνητρα της απόφασής μας. Είμαι αποφασισμένος να εκφράσω τη συλλογική δύναμη των πολιτών μας, να διασφαλίσω την παραγωγική, κοινωνική, πολιτιστική συνοχή για την ανάπτυξή του νησιού μας.

            Υποσχόμενος ότι οι όποιες προτάσεις μας, θα έχουν την βάσανο της συζήτησης και της διαβούλευσης την διαφάνεια και συνεργασία προς τους δημότες μας, και επίσης τα χωριά μας πλέον θα έχουν αντιπροσωπευτική και ίση μεταχείριση.

 

Προτεραιότητές μας είναι: 

Η αναδιάταξη και ο εξορθολογισμός των υπηρεσιών και οικονομικών, του Δήμου.

Η ανακατανομή των αρμοδιοτήτων των αιρετών, με εκχώρηση αρμοδιοτήτων, σε όλους τους αιρετούς δημοτικούς συμβούλους ανά τομέα.

Η άμεση δραστηριοποίησή σε όλο τον δήμο, για τα ζητήματα υδροδότησης, αποχέτευσης, κατανάλωσης ενέργειας, με στόχο την μείωση των εισφορών από τους δημότες.

Η ορθολογική διαχείριση και η προστασία του κτηματολογίου του Δήμου μας.

Έργα και δράσεις, στήριξης του πρωτογενούς τομέα.

Η ολοκλήρωση του χωροταξικού σχεδιασμού στην Λήμνο ως στοιχείο απαραίτητο και αναπτυξιακό εργαλείο.

Η παρέμβαση για μεγαλύτερη εμπλοκή του Δήμου σε θέματα που αφορούν την κοινωνική μέριμνα, τον  πολιτισμό, τα πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα στο νησί μας για όλους.

Ο προγραμματισμός έργων εμβέλειας για το νησί μας.”

           

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε περισσότερα παλαιότερα δημοφιλή άρθραGoogle NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!