Στις 3 Δεκεμβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία, το ΕΕΕΕΚ Ρεπανιδίου φιλοξενήθηκε από το Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου Λήμνου και σε συνεργασία με το Ειδικό Σχολείο Καλλιθέας Λήμνου παρουσίασε ένα θεατρικό δρώμενο για την αναπηρία και την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας.
Η εκδήλωση προκάλεσε σκέψεις και συναισθήματα σε όλους μας που έδωσαν τροφή για σκέψη. Ωστόσο, αυτή η μέρα είναι μόνο η αφορμή. Τα άτομα με αναπηρία είναι και πρέπει να αντιμετωπίζονται ως ισότιμα μέλη του κοινωνικού συνόλου κάθε μέρα.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους μαθητές έναν προς έναν, τους εκπαιδευτικούς των σχολείων και το Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου για την συνεργασία η οποία είχε ως αποτέλεσμα αυτήν την τόσο δυναμική δράση.
Το μήνυμα μας για τη σημερινή μέρα:
Ελάτε κοντά μας και μην αφήνετε κανέναν να νιώθει μόνος

Δείτε περισσότερα παλαιότερα δημοφιλή άρθρα
Ειδήσεις Σήμερα:
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




