Στην εκπομπή “Τα παντελόνια είναι περίεργα ρούχα” στο Attica TV φιλοξενήθηκε o Γρηγόρης Μανινάκης την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου. 

Η εκπομπή είναι δίωρη και εβδομαδιαία, στοχευμένη και προσηλωμένη στο λαϊκό τραγούδι. Προβάλλεται στο Attica TV κάθε Παρασκευή βράδυ 23,00-01,00.

Η εκπομπή έχει φιλοξενήσει δεκάδες εξαιρετικούς καλλιτέχνες του λαϊκού μας τραγουδιού. Έτσι φιλοξένησε και τον Γρηγόρη Μανινάκη με την αγγελική φωνή όπως τον αναφέρουν χαρακτηριστικά στη Λήμνο.

Ο παρουσιαστής κ. Πάρης Μήτσου, γοητεύτηκε με την μελωδική φωνή του Γρήγορη Μανινάκη  εκδηλώνοντας τον θαυμασμό του και αναφέροντας χαρακτηριστικά μετά το πέρας της εκπομπής, ότι αρκετοί μέχρι τώρα έχουν αναρωτηθεί…  “καλά εγώ που ασχολιέμαι τόσα χρόνια γιατί δεν τον ήξερα τον Γρήγορη Μανινάκη που έχει τόσο ενδιαφέρον?”.

 

Στην συνέντευξη που παραχώρησε ο Γρηγόρης Μανινάκης, αναφέρθηκε στο σχήμα Caf é Aman Amerika όπου ήτανε ο βασικός τραγουδιστής την δεκαετία του 90, αλλά και για το γνωστό τραγούδι που είχε ερμηνεύσει τότε και είχε δισκογραφήσει, το  «Γιατί γλυκό μου sweetheart» το οποίο είχε κάνει πάταγο την εποχή.

Ο  παρουσιαστής Πάρης Μήτσου, δεν παρέλειψε να τον ρωτήσει για τις συναυλίες του στη Λήμνο.  Δείτε όσα απάντησε ο Γρηγόρης Μανινάκης, αλλά και τι τραγούδησε στα βίντεο που ακολουθούν.

 

 

 

Σύνταξη Νατάσα Ταραράκη

Δείτε περισσότερα παλαιότερα δημοφιλή άρθρα


Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here