ΛΗΜΝΟΣ

Δέσποινα Βανδή: «Όπου κι αν ταξιδέψω, η Ελλάδα με μαγεύει… Ας πούμε η περίπτωση της Λήμνου»!

post-img

Η Δέσποινα Βανδή φέτος θα εμφανίζεται στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου ενώ θα κάνει και τη δική της τηλεοπτική εκπομπή.

«Πάνω απ’ όλα το μεράκι. Αυτό το κρυφό μου μεράκι για τις ιστορικές διαδρομές, τα ιδιαίτερα τοπικά προϊόντα, τα κρυφά στέκια, για οτιδήποτε συνιστά και ορίζει τη φυσιογνωμία κάθε τόπου. Τα ταξίδια ενός ερασιτέχνη. Ο εραστής της τέχνης. Ο εραστής μιας πατρίδας με τόσες ομορφιές, τόσους σπάνιους ανθρώπους και τόσες μυρωδιές. Ας πούμε η περίπτωση της Λήμνου».

Εγώ έλεγα ότι θα μου πεις για Μύκονο, Σαντορίνη, Πάρο, Άντίπαρο, Κουφονήσια…

«Η Λήμνος, για παράδειγμα. Που για τον μέσο Ελληνα είναι η πατρίδα του Στέλιου Ρόκκου και το στρατόπεδο πολλών φαντάρων. Κι όμως, η Λήμνος με τόσες γωνιές, με τόση αναπτυγμένη γευσιγνωσία και με την Πολιόχνη, στην ανατολική ακτή του νησιού, οποί} εκεί, λένε, πριν από 7.000 χρόνια γεννήθηκε η Δημοκρατία». Μαζί με την ταξιδιωτική έκπληξη προέκυψε και δεύτερη· Και μάλιστα ποδοσφαιρική. Αφού πρώτα με ενημέρωσε ότι μαζί της σ’ αυτές τις ταξιδι-ωτικές π^εριπλανήσεις θα είναι ο γευσιγνώστης και φίλος της Βαγγέλης Δρίσκας.

Φαντάζομαι θα ξέρεις ότι στο ίδιο κανάλι θα φιλοξενείται και αθλητική εκπομπή με τον Ντέμη.

Θα τα προλαβαίνεις;

«Θα τα προλαβαίνω».

Ολα;

«Ολα! Η δραστηριότητα είναι ελιξίριο εσωτερικής νεότητας. Θα προλαβαίνω και τη φροντίδα των δύο παιδιών μου».

Ηλικίας;

«Εντεκα και δεκατέσσερα. Θα προλα-βαίνω να εκπληρώνω τα καθήκοντα μου στο επάγγελμα “σύζυγος”. Να είσαι βέβαιος γι’ αυτό. Θα προλαβαίνω το γυμναστήριο μου. Θα προλαβαίνω να διαβάζω», δήλωσε στο περιοδικό Gala. 

 

πηγη: gossip-tv.gr

 

 

 

 

Kαταχώρηση Νατάσα Ταραράκη


Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.