ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Δύο αγώνες στο κλειστό «Νίκος Σαμαράς» και ισάριθμα sold out. Ο Ήφαιστος Λήμνου πανηγύρισε δύο νίκες στη Basket League και ανανεώνει το ραντεβού με τον κόσμο του για το Σάββατο 17 Νοεμβρίου (15:45) όπου θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ για την έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα μας έχει ανάγκη τους φιλάθλους της και τους περιμένει σε ακόμα μία αναμέτρηση, ώστε να δημιουργήσουν ξανά μία εντυπωσιακή ατμόσφαιρα η οποία θα δώσει ώθηση στους παίκτες του Σωτήρη Μανωλόπουλου να φτάσουν στη νίκη.

Η ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου λοιπόν, ενημερώνει τους φιλάθλους της πως από σήμερα (Πέμπτη 08/11) ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ τα οποία κοστίζουν 15 ευρώ.

Σημεία διάθεσης των εισιτηρίων

* Στο κατάστηµα «Sports House», το οποίο βρίσκεται επί της οδού Π. Κυδά 10 στην Κεντρική Αγορά Μύρινας (Τηλ. Επικοινωνίας 22540 26025).

* Lemnos F.C. – Μουντιαλίτο 8Χ8 στη Μύρινα Λήμνου (Τηλ. Επικοινωνίας 2254025960)

* Από τα γραφεία της οµάδας στη Λήµνο (Πλατεία Κοντοπουλίου)

* Στο κλειστό γήπεδο της Μύρινας «Νίκος Σαμαράς», την ημέρα του αγώνα.

* Κωνσταντίνος Τσελεπής- γυμναστήριο ΟxyZen (Λεωφόρος Δημοκρατίας 30, Μύρινα Λήμνου)

Για την αγορά των εισιτηρίων

Η   ΚΑΕ   Ήφαιστος   Λήμνου   σας   υπενθυμίζει   πως   για   την   αγορά   εισιτηρίου   είναι απαραίτητη η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης) και του αριθμού Δελτίου Αστυνομικής ταυτότητας.

Οι θύρες θα ανοίξουν δύο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα (13:45). Για τη δική σας εξυπηρέτηση και προκειμένου ν’ αποφευχθεί ο συνωστισμός στις εισόδους παρακαλείσθε να έρθετε νωρίς στο γήπεδο.

Το παιχνίδι παίζεται στη Λήμνο και ο Ήφαιστος σε θέλει δίπλα του!

Δημοφιλή Άρθρα


 

Δείτε περισσότερα παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here