ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Μια εξέλιξη που προβληματίζει ιδιαίτερα είναι, ότι σήμερα από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής κηρύχθηκε έκπτωτη η ΚΙΑΡΑ ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ που ανήκει το AQUA BLUE.

Εδώ και αρκετό καιρό ήταν διάχυτος ο προβληματισμός των κατοίκων τόσο του Αγίου Ευστρατίου, αλλά και τόσο της Λήμνου για την μη υλοποίηση της δρομολόγησης ενός πλοίου, το οποίο θα πληρούσε κάποια αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά, όπως καμπίνες και που θα μπορούσε να βοηθήσει ουσιαστικά την εξυπηρέτηση των επισκεπτών κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Εάν η επιστροφή ενός ταξιδιού δεν συνοδεύεται με τις εξίσου καλές και όμορφες αναμνήσεις που δημιουργεί η Λήμνος, αυτό σίγουρα μπορεί να επηρεάσει σε σημαντικό βαθμό την ήδη αυξητική πορεία τον επισκεπτών του νησιού που χρησιμοποιούν πλοίο.

Είναι άδικο για ένα τόπο που προσπαθεί να αναβαθμίσει την ποιότητα υπηρεσιών και φιλοξενίας να χαλάει στο κλείσιμο τις επιστροφής.

Ο μόνος λευκός καπνός που βγαίνει αυτή την στιγμή, σε ότι αφορά το θέμα ακτοπλοΐα και σύνδεσης με τον Νότο είναι η παραμονή της παρούσας κατάστασης, με επέκταση της σύμβασης μέχρι το Μάρτιο του 2019….

 

Έκπτωτη κηρύχτηκε σήμερα, από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, η εταιρία ΚΙΑΡΑ ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, όπως αναφέρει με δημοσιεύμα της η ellinikiaktoploia.net λόγω απόσυρσης της προσφοράς της, για την εξυπηρέτηση της δρομολογιακής γραμμής

α)ΛΑΥΡΙΟ – ΑΓΙΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ – ΛΗΜΝΟΣ και επιστροφή και
β)ΛΑΥΡΙΟ – ΜΕΣΤΑ ΧΙΟΥ -ΑΓΙΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ – ΛΗΜΝΟΣ και επιστροφή

Να θυμίσουμε οτι η ΚΙΑΡΑ ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ είναι η εταιρία στην οποία ανήκει το AQUA BLUE.

 ΠΗΓΗ: ellinikiaktoploia.net
 
Προσαρμογή Limnosreport


 

Δείτε περισσότερα παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

1 ΣΧΟΛΙΟ

 1. Πέθανε ο καπτάν Μάκης (Αγούδημος) και άφησε πίσω του αντικαταστάτες, όχι ότι δεν υπήρχαν, αλλά λέμε τώρα!

  Υπήρχε περίπτωση ο Ηλιοπουλος και ο κάθε Ηλιοπουλος που έχει μαζέψει όλη τη σκατιλα-σαπίλα της υδρογείου και κάνει τον εφοπλιστή να μη τρολαρει το Σαντορινιό και κάθε Σαντορινιό?

  Με αφετηρια την κοινή λογική, είναι δυνατόν να υπάρχει νεοελλ πλοιοκτήτης που θα βάλει πλοίο, έστω και ρημάδι,που να πηγαίνει μέχρι Λήμνο χωρίς Καβάλα η Σαλονικη όταν μπορεί να το βάλει, όπως το είχε, σε Τήνο-Πάρο-Νάξο-Μύκονο-Σαντορίνη-Ηράκλειο?

  Αυτή είναι η «προσφορά» των εφοπλιστών όπως τώρα και της εκκλησίας!

  Και συ λαε βασανισμένε μη ξεχνας τον Ωρωπό!

  ΥΓ:Aqua Blue [Ierapetra L, Talos, Kydon, Okudogo No 8, Green Arch]

  Σαν Ιerapetra L είχε πάρει φωτιά. Γιαπωνέζικο σκαρί κατασκευής του 1975!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here