ΛΗΜΝΟΣ

Το Surf Club Keros μέσω Facebook προσελκύει πελάτες από όλο τον κόσμο

post-img

Για τον Γιάννη Δούμτσιο, τον Κωνσταντίνο Γαλατσόπουλο και τον Ρικ Κρυστάλλη το σερφ είναι η ζωή τους και έτσι η δημιουργία του Surf Club Keros το 2007 αποτελούσε ενδεχομένως μονόδρομο.

Το surf club βρίσκεται στη Λήμνο, σε μία περιοχή εξαιρετική για όσους αγαπούν το συγκεκριμένο άθλημα -και είναι πολλοί σε ολόκληρο τον κόσμο. Το ζήτημα είναι πώς θα καταφέρεις να προσελκύσεις ανθρώπους που λατρεύουν το σερφ να έλθουν στο Surf Club Keros και να απολαύσουν τις υπηρεσίες του.

Η λύση αποδείχθηκε ότι δεν ήταν άλλη από το Facebook, το οποίο, εκτός από το πιο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά χρήσιμο και ως επιχειρηματικό εργαλείο, όπως αποδεικνύεται και στην περίπτωση του Surf Club Keros. Η ενασχόληση με το Facebook ξεκίνησε το 2014 και το αποτέλεσμα είναι αυτή τη στιγμή το 90% των πελατών του Surf Club Keros να προέρχεται από το εξωτερικό και το 70% των συνολικών πελατών να έρχονται μέσα από το Facebook!

Δείτε περισσότερα στο video:

πηγή: cnn.gr

 

Kαταχώρηση Νατάσα Ταραράκη


Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.