ΛΗΜΝΟΣ

Η 88 ΣΔΙ Λήμνος δεν σταματά το κοινωνικό της έργο και την ευαισθησία της στα παιδιά!(φωτο)

post-img

Δεν πέρασαν λίγες μέρες που η 88 ΣΔΙ επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά ότι ο Στρατός πέρα από τον τεράστιο του ρόλο της περιφρούρησης αλλά και τις διαφυλάξεις της Εθνικής ακεραιότητας της χώρας, διαθέτει κοινωνικό πρόσωπο και ρόλο, μοιράζοντας την 28η Οκτωβρίου σημαίες σε μικρά παιδιά (δείτε εδώ σχετικό άρθρο)

Αυτή την φορά λοιπόν, στελέχη της 88 ΣΔΙ Λήμνου,  πήγαν στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του Ρεπανιδίου Λήμνου και μαζί με τα παιδιά φύτεψαν δέντρα στην αυλή του σχολείου.

Η Διοίκηση του ΕΕΕΕΚ Ρεπανιδιού με ανακοίνωση της στο facebook, ευχαριστεί  τη 88η ΣΔΙ και τον διοικητή κ. Σιγιολτζάκη Εμμανουήλ για την επίσκεψή τους στο σχολείο μας.
Η προσφορά των στρατιωτών και η συνεργασία τους με τους μαθητές μας, είχε ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα.

 

 

Σύνταξη Νατάσα Ταραράκη


Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!