ΛΗΜΝΟΣ

Πολιτικά παιχνίδια στο νοσοκομείο Λήμνου;

post-img

Το limnosreport, έχει αναρτήσει επανειλημμένως άρθρα, σημειώνοντας τις βασικές ελλείψεις του νοσοκομείου, τόσο σε ανθρώπινους πόρους όσο και σε υλικά.

Αυτή την φορά, μια ακόμα αντιπαράθεση στον χώρο του νοσοκομείου μοιάζει να είχε κομματικό και προεκλογικό χαρακτήρα, θυμίζοντάς μας εποχές Μαυρογιαλούρου.

Μετά από εκατοντάδες διαμαρτυρίες πολιτών στο limnosreport,  φαίνεται ότι η συγκεκριμένη υπόθεση θα μπορούσε να εξελιχθεί σε ένα ακόμα σκάνδαλο και ότι κάποιοι προσπάθησαν και πάλι να βολέψουν ημετέρους.

Πως έχει η ιστορία:

ελάχιστοι ήταν οι πολίτες που πληροφορήθηκαν για έναν διαγωνισμό μέσω ΑΣΕΠ, σύμφωνα με τον οποίον είχαν προκηρυχθεί κάποιες θέσεις και ειδικότητες. Ελάχιστοι, γιατί απλά φαίνεται πως αυτή την φορά το νοσοκομείο «ξέχασε» να δημοσιοποιήσει την προκήρυξη στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, κάτι που έχει κάνει πολλές φορές κατά το πρόσφατο παρελθόν και όφειλε και τώρα να κάνει.

Η 25η Οκτωβρίου είχε οριστεί ως ημερομηνία να παρουσιαστούν οι τελικοί επιτυχόντες, οι οποίοι παρουσιάστηκαν στην εργασία τους, οπότε και πληροφορήθηκαν ότι πλέον ξαφνικά οι θέσεις τους δεν αποτελούν άμεσες και επιτακτικές ανάγκες, όπως είχαν αρχικά  χαρακτηριστεί και πως ο διαγωνισμός έχει ακυρωθεί. Η δικαιολογία ήταν πως μέσα σε αυτούς τους τρεις μήνες που μεσολάβησαν από τη προκήρυξη είχαν αλλάξει οι ανάγκες του νοσοκομείου και πλέον δεν υπήρχε ανάγκη για τους παρόντες.

Το θέμα δημοσιοποιήθηκε αυτόματα αφού οι άμεσα ενδιαφερόμενοι το έκαναν γνωστό καλώντας μέσα στο γραφείο του Αναπληρωτή Διευθυντή κου Μονοκρούσσου δημοσιογράφους και κάμερες (το γιατί κλήθηκαν εκπρόσωποι από τα συγκεκριμένα μέσα είναι μια άλλη συζήτηση που δεν αφορά το παρόν δημοσίευμα, το μόνο ίσως που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι φαίνεται πως τα εν λόγω μέσα ειδοποιηθήκαν από συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, δίνοντας ακόμα περισσότερη πολιτική χροιά στο επεισόδιο).

Όπως ισχυρίζονται οι αδικημένοι, ο διαγωνισμός ακυρώθηκε γιατί απλά στην διοίκηση δεν «άρεσαν» οι επιτυχόντες και πως η νέα προκήρυξη ήταν άκρως φωτογραφική.

Δυστυχώς όλη η αλήθεια δεν έχει φωτιστεί ακόμα, αλλά τώρα πρέπει κάποιοι άμεσα να μας αποδείξουν ότι δεν έχουν υπάρξει κομματικές σκοπιμότητες στην όλη διαδικασία, είτε από την μία είτε από την άλλη πλευρά. Όποια όμως και αν είναι η εξέλιξη, ένα μοιάζει να είναι το σίγουρο, κάποιοι πιστεύουν ότι το Νοσοκομείο Λήμνου υπάρχει για να εφαρμόζουν τις κομματικές τους πεποιθήσεις και όχι για να υπηρετεί το λαό της Λήμνου. Πρέπει όμως να προσέχουν γιατί αυτός ο λαός ενίοτε τιμωρεί κιόλας.

 

LimnosReport

 

 



Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.