ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ο Ναυτικός Όμιλος Λήμνου, εδώ και τριάντα χρόνια, προσφέρει τις υπηρεσίες του στα παιδιά της πόλης, συνδυάζοντας την άσκηση με το παιχνίδι, καθώς και το εξαιρετικά φιλικό κλίμα με την πειθαρχία. Μυϊκή δύναμη, πάθος και αγάπη για το υγρό στοιχείο είναι τα κύρια συστατικά που χρειάζεται κάποιος για να ασχοληθεί με το άθλημα της κωπηλασίας. Είναι ο καλύτερος τρόπος διαχείρισης του ελεύθερου χρόνου των παιδιών με στόχο την ενδυνάμωση τόσο της σωματικής αλλά και της ψυχικής τους υγείας. Παιδιά ηλικιών από 10 ετών και πάνω, αγόρια και κορίτσια, μπορούν να εγγραφούν στην ακαδημία του Ναυτικού Ομίλου Λήμνου.

Μπορούν όλα τα παιδιά να δοκιμάσουν αυτήν την εμπειρία. Οι προπονητές του ομίλου είναι εκεί καθημερινά σ΄ολη τη διάρκεια της προπόνησης για να βοηθήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μαζί με αυτούς, έμπειροι και καταξιωμένοι αθλητές θα μοιραστούν τις πολύτιμες εμπειρίες και γνώσεις τους πάνω στην κωπηλασία.

Παράλληλα με την ακαδημία, από φέτος και για πρώτη φορά θα λειτουργήσει και τμήμα ενηλίκων. Ενήλικες από 18 χρονών και πάνω χωρίς ηλικιακό περιορισμό μπορούν να γυμναστούν και να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους κατά προτίμηση. Σε ένα κλίμα φιλικό, παρεῒστικο, οι συμμετέχοντες μπορούν καθημερινά , σε όλη τη διάρκεια του χρόνου, να γυμνάζονται χρησιμοποιώντας όλες τις υποδομές του Ναυτικού Ομίλου Λήμνου.

Ο Όμιλος λειτουργεί καθημερινά από τις 2μ.μ. μέχρι τις 9μ.μ. και τα σαββατοκύριακα από τις 8μ.μ. μέχρι τις 12μ.μ.

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι τα εξής:
Δικράνης Κωνσταντίνος (Υπεύθυνος τμήματος κωπηλασίας) : 6970237438
Λυτσάκης Ιωάννης (Πρόεδρος ΝΟΛ): 6973803401

 
 
 

Kαταχώρηση Νατάσα Ταραράκη
  

Δείτε περισσότερα παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here