Σχετικά με τον εντοπισμό και την κατάσχεση λαθραίων καπνικών προϊόντων στη Μύρινα την 29/09/2018, γνωρίζεται ότι οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι, σύμφωνα με έγγραφο του Τελωνείου Μύρινας, ανέρχονται στο ποσό των εκατόν είκοσι ένα ευρώ και τριών λεπτών (121,03 €).
Το αρχικό δελτίο τύπου
 Στη σύλληψη ενός 25χρονου αλλοδαπού προέβησαν, μεσημβρινές ώρες της 29-9-18, στελέχη του γραφείου Ασφάλειας και Δίωξης Ναρκωτικών του  Λιμεναρχείου Μύρινας, για κατοχή ναρκωτικής ουσίας και καπνικών προϊόντων, στον λιμένα Αγίου Νικολάου Μύρινας Λήμνου.
  Συγκεκριμένα, σε γενόμενο έλεγχο κατά την αποβίβαση επιβατών από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, ο ανωτέρω βρέθηκε να κατέχει εντός των αποσκευών του, μία (01) νάιλον συσκευασία περιέχουσα ακατέργαστη ινδική κάνναβη, μικτού βάρους ενός γραμμαρίου και εβδομήντα εννέα εκατοστών γραμμαρίου (1,79gr), καθώς και δέκα (10) πακέτα καπνού των πενήντα γραμμαρίων έκαστη, άνευ ταινίας ειδικού φόρου κατανάλωσης.
  Από το Λιμεναρχείο Μύρινας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε η ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικής ουσίας καθώς και τα καπνικά προϊόντα.
  Διαθέσιμο φωτογραφικό υλικό έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.hcg.gr. 

 
Καταχώρηση Νατάσα Ταραράκη


 

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here