Συγκίνηση και ρίγος προκάλεσε στους πιστούς στην Εκκλησία της Παναγίας Φανερωμένης στη Νέα Κούταλη Λήμνου, ένα αξιοθαύμαστο γεγονός που έγινε κατά τη διάρκεια της Θείας λειτουργίας για τον εορτασμό γενεθλίου της Παναγίας στις 8 Σεπτεμβρίου, το οποίο χαρακτηρίστηκε ως θαύμα.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει χρήστρια του facebook στον προσωπικό της λογαριασμό στις 8 Σεπτεμβρίου:

“Σήμερα 8 Σεπτεμβρίου ,στην εκκλησία της Παναγίας Φανερωμένης στη Ν Κούταλη κατά τη διάρκεια της θείας λειτουργίας για τον εορτασμό γενεθλίου της Παναγίας μας, συνέβη το εξής παράδοξο γεγονός.

Λαμπάδα τάματος η οποία ήταν δεμένη και έκαιγε στο μανουάλι,έπεσε με θόρυβο και στάθηκε όρθια και αναμμένη μέχρι το τέλος της λειτουργίας.

Μάλιστα η βάση της είχε λεπτυνθεί για να χωρέσει προφανώς στο μανουάλι και αυτό καθιστούσε δυσκολότερη την ισορροπία της. Πόσες πιθανότητες υπάρχουν για να ισορροπήσει μια λαμπάδα πέφτοντας από ύψος και να βρίσκεται ακριβώς στην ίδια θέση μέχρι αυτή την ώρα που σας μεταφέρω το γεγονός; Προφανώς είναι ένα θαυμαστό γεγονός, ένα θαύμα όπως είπαν οι πιστοί που το είδαν”

Δείτε επίσης τα σχόλια των χρηστών στο άκουσμα του Θαύματος

 

 

Σύνταξη Νατάσα Ταραράκη


 

 

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα (Επιλογή από την Google)

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κοιτά να δεις φίλε μου. Για μια παράσταση ήρθε στο νησί ο Sankara και ακόμα γίνονται “θαυματα”.

    Απλώς δεν καταλαβαίνω γιατί ο Θεός κάνει θαύματα μόνο όπου βλέπει πίστη. Πως θα πιστέψω εγώ άμα δεν μου κάνεις και εμένα θαύμα?

    Δεν μπορώ να βασίζομαι πάντα σε έγκυρες/μη έγκυρες μαρτυρίες τρίτων.

    Αφού είναι παντοδύναμος ας κάνει ένα θαύμα και σε μένα…

    Περιμένω ανακοίνωση με την επίσημη τοποθέτηση της μητρόπολης Λημνου & αγ. Ευστρατίου για το “θαυμα”!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here