ΛΗΜΝΟΣ

Αύριο Δεκαπενταύγουστο η Tαβέρνα «η Μάρθα» στη Νέα Κούταλη θα στήσει τις σούβλες της!

post-img

Αύριο Δεκαπενταύγουστο η Ταβέρνα «η Μάρθα» στη Νέα Κούταλη θα στήσει τις σούβλες της με κατσικάκι και κοντοσούβλι.

Όσοι αναζητάτε ελληνικές γεύσεις, καλό φαγητό, μεζέδες παραδοσιακούς, Λημνιές αλλά και σπιτικές συνταγές, «η Μάρθα» στη Νέα Κούταλη  ξέρει πώς να σας ικανοποιήσει. Όλα αυτά θα τα συνοδέψετε με ουζάκι, τσίπουρο αλλά και κρασάκι!

Φυσικά θα βρείτε και ποικιλία σε κρεατικά της ώρας και σχάρες που θα σας βάλουν σε πειρασμό.

 

 
 
 
 

 



Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.