Ο Ναυτικός Ομιλος Λήμνου συμμετείχε με δέκα εννέα (19) αθλητές και αθλήτριες στο 22ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης ΚΑΝΟΕ – ΚΑΓΙΑΚ και το 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης S.U.P. 2018 για παιδιά μέχρι 14 ετών που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου (ΝΟΜ) με την υποστήριξη του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου και που διεξήχθη στη λιμνοθάλασσα της Κλείσοβας την 3 , 4 και 5 Αυγούστου 2018
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου συγχαίρει τον προπονητή κ.Χατζόπουλο και ιδιαίτερα τα παιδιά για την αγωνιστική τους προσπάθεια και τις ατομικές τους και ομαδικές διακρίσεις ,κερδίζοντας έξη πρώτες θέσεις και δύο δεύτερες.
Θα ακολουθήσει αναλυτική ενημέρωση.

Kαταχώρηση Νατάσα Ταραράκη
Ειδήσεις Σήμερα:
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




