ΛΗΜΝΟΣ

Στο Δημοτικό Σχολείο του Κοντοπουλίου η συναυλία του Στέλιου Ρόκκου… Άρχισαν οι γκρίνιες… (φωτο)

post-img

Την Κυριακή 12 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η συναυλία του Στέλιου Ρόκκου στη Λήμνο και συγκεκριμένα στο χωριό Κοντοπούλι, όπως άλλωστε είχε αποκαλύψει ο κ. Μπούμπουρας  στην αποκλειστική συνέντευξη στο LimnosReport στις 29 Μαΐου (δείτε εδώ).

Οι πρώτες γκρίνιες,  είχαν αρχίσει από τον Μάιο, μετά την αποκάλυψη του κ. Μπούμπουρα, (μιας και τα τελευταία χρόνια οι συναυλίες του Στέλιου γινόταν στη Μύρινα και συγκεκριμένα στην περιοχή των Ρηχών Νερών) και κορυφώθηκαν τις δυο τελευταίες μέρες που αναρτήθηκαν οι αφίσες, αναφέροντας ότι είναι μακριά, που θα παρκάρει τόσος κόσμος και την ταλαιπωρία που θα υποστεί, καθώς και εάν το ίδρυμα Μπούμπουρα θα βάλει λεωφορείο για όσους δεν έχουν αυτοκίνητο.

Άλλοι πάλι απαντούν δικαιολογημένα,  Λήμνος δεν είναι η μόνο η Μύρινα.

Ας ελπίσουμε, ότι οι γκρίνιες θα σταματήσουν και όλοι θα περάσουν μια μοναδική βραδιά στην συναυλία του Στέλιου Ρόκκου η οποία είναι με είσοδο δωρεάν για όλους!

*Η φωτογραφία της αφίσας από το Κοντοπούλι

 

 

 

 

Σύνταξη Νατάσα Ταραράκη


Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.