Σήμερα ξεκινάνε τα κυρίως events του Reborn 2018 στο Ακρωτήρι (Μούδρος, περιοχή Φαναράκι). Μετά το όμορφο χθεσινό opening party στο cafe Pezoula, η ένταση κορυφώνεται σήμερα και αύριο με τα πιο δυνατά dj sets! 

Μονοήμερα εισιτήρια θα υπάρχουν μόνο στην είσοδο στην τιμή των 7 ευρώ για την Παρασκευή και το Σάββατο. 3ήμερα εισιτήρια στην τιμή των 10 ευρώ υπάρχουν στα σημεία προπώλησης, ενώ το κοινό μπορεί να τα προμηθευτεί και στην είσοδο, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Σήμερα Παρασκευή παίζει ο μεγάλος καλεσμένος από τη Μαδρίτη της Ισπανίας, ο D-Formation μαζί με τους Dizharmonia, Paul Anthonee, Dino Grand, Againstme b2b Icarus In Love & Mike Tsikovas
Ενώ αύριο Σάββατο αναλαμβάνουν τα αστέρια της Movement με τους Ziger, Tash, Nikko.z, Stergios Sigma, Ron vs Pojon & John Min.
Το φεστιβάλ κλείνει την Κυριακή με το closing party να λαμβάνει χώρα σε μυστική τοποθεσία η οποία θα ανακοινωθεί στους ενδιαφερόμενους στο κέντρο πληροφοριών του φεστιβάλ στα κυρίως events. Την μουσική του closing party αναλαμβάνουν οι Κοsta Kritikos & George X ενώ μετά από μια ώρα θα ανεβούν στα decks όλοι οι djs που συμμετείχαν στο φεστιβάλ.
Όσοι θέλουν να κατασκηνώσουν υπάρχει ενα μικρό δασάκι στην παραλία Μεγάλο Φαναράκι όπου αρκετός κόσμος συνηθίζει τα τελευταία χρόνια να κάνει ελεύθερο κάμπινγκ.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here