ΛΗΜΝΟΣ

Για τις μεγάλες σας στιγμές «Ασήμι – Χρυσό» στη καρδιά της Μύρινας (φωτο)

post-img

To κοσμηματοπωλείο και εργαστήριο Ασήμι – Χρυσό, στη καρδιά της πόλης της Μύρινας, παρέχει ένα φιλικό περιβάλλον, το οποίο προσφέρει στον πελάτη, ποιότητα και δεξιοτεχνία σε προσιτές τιμές.

Με οδηγό την εμπειρία, τη δημιουργικότητα, την έμπνευση, το κοσμηματοπωλείο ειδικεύεται στη διάθεση υψηλής χρυσοχοΐας και ωρολογοποιίας

Τα κοσμήματα του  Ασήμι – Χρυσό διακρίνονται για τον σχεδιασμό τους αλλά και την εξαίρετη κατασκευαστική τους ποιότητα. Η μεγάλη μας συλλογή αποτελείται τόσο από διαχρονικά κοσμήματα αλλά και που ακολουθούν τα νέα πρότυπα μόδας, θα ικανοποιήσει κάθε γούστο καθώς είναι προσαρμοσμένη στις προσωπικές σας ανάγκες και στυλ.

Μοναδικοί Βαπτιστικοί σταυροί για αγόρια και κορίτσια, βέρες, μονόπετρα αρραβώνων-γάμου, κοσμήματα κουμπάρων, παιδικά για γέννηση, εικόνες και κορνίζες από ασήμι και χρυσό και όλες τις φίρμες κοσμήματα και ρολόγια των διασημότερων σχεδιαστών της αγοράς, (Li-La-Lo, Oxette-Loisir, Jools, Rebecca, Just Cavali, Guess, Vogue, Nautica, Timex, Swatch, OOZOO, Jacques Farel, Chronostar, Xonix.)

Η βέρα είναι το κόσμημα που θα σας συνοδεύει σε όλη σας την ζωή, ένα σύμβολο πίστης και αμοιβαίας αγάπης. Έχουμε δημιουργήσει μια πλούσια συλλογή βερών. Βασική μας προτεραιότητα είναι η άνετη εφαρμογή της βέρας στην καθημερινότητα και η ανθεκτικότητα σε βάθος χρόνου. Στο κατάστημα Ασήμι – Χρυσό θα βρείτε προτάσεις για πρωτότυπες και λαμπερές βέρες σε ασυναγώνιστες τιμές.

Ο βαπτιστικός σταυρός είναι κόσμημα με θρησκευτικό συμβολισμό. Στο κατάστημα μας θα βρείτε μια μεγάλη συλλογή σταυρών βάπτισης για κορίτσια και αγόρια σε σχέδια κλασικά ή μοντέρνα με πολύτιμες ή ημιπολύτιμες πέτρες κατάλληλα για κάθε περίσταση.

Δώρο για τους κουμπάρους! Η επιλογή του δώρου του κουμπάρου σας, αξίζει να γίνει με έμπνευση και να είναι κυριολεκτικά μοναδικό. Στην συλλογή μας θα ανακαλύψετε πρωτότυπα δώρα, που πολλά από αυτά μπορούν να γίνουν ακόμα πιο προσωπικά. Δώρα που θα μείνουν και θα σας θυμίζουν για πάντα, οι προτάσεις είναι δικές μας… και η επιλογή δική σας!!!

Βάπτιση

OOZOO

Oxette-Loisir

Θα μας βρείτε στην πλησίον της πλατείας ΚΤΕΛ, Π. Κυδά 138, για οποιαδήποτε πληροφορία στα τηλ.2254026627,στο email: asimixryso@gmail.com και στο fb: Ασήμι-Χρυσό Λήμνος.

 

 
 
 
 

 



Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!