Η art gallery Poseidon παρουσιάζει την πρώτη της εικαστική έκθεση για το καλοκαίρι του 2018 με θέμα “Όψις|Opsis” στην Μύρινα της Λήμνου. Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 4 Ιουνίου μέχρι καιουι τις 15 Ιουλίου. Παράλληλα, στον χώρο της gallery λειτουργεί art-shop στο οποίο εκτίθονται έργα καλλιτεχνών-συνεργατών αλλά και πολλών νέων δημιουργών.
Συμμετέχον οι καλλιτέχνες: Βίκυ Βάκουλη, Κώστας Βουτσάς, Rolana Ceckauskaite, Σαράντης Γκάγκας, Τάτη Δουβανά, Μαρία Κομπατσιάρη, Δάφνη Κουμαντσιώτη, Δώρα Κούρτεσα, Caroline Luigi, Γιάννης Μονογυιός, Μαρία Ξυνοπούλου, Μαρία Παπατζέλου, Νίκος Ποδιάς, Ειρήνη Ράπτη.
Poseidon Art Gallery
Ποσειδώνος 17
Μύρινα Λήμνου
Καταχώρηση Νατάσα Ταραράκη
Ειδήσεις Σήμερα:
- Συστάσεις της Πολιτικής Προστασίας ενόψει της επιδείνωσης του καιρού
- Πάρκαρε αυτοκίνητο σε ακινησία στο δρόμο και «χρεώθηκε» με πρόστιμο 10.000 ευρώ! – Πότε ο δηλωμένος χώρος στάθμευσης γίνεται παγίδα για τον ιδιοκτήτη
- Η Λήμνος υποδέχεται την 37η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου 15–26 Οκτωβρίου 2026 – Ένα μεγάλο θεατρικό αντάμωμα στο νησί
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




