Σεισμός 3,9 Ρίχτερ σημειώθηκε στις 17:24 της Δευτέρας κοντά στο νησί της Καρπάθου.
Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών το επίκεντρο εντοπίζεται στα 44 χιλιόμετρα ανατολικά της Καρπάθου και το εστιακό βάθος υπολογίζεται σε 144 χιλιόμετρα.
Λίγα λεπτά νωρίτερα, στις 17:07 σεισμική δόνηση σημειώθηκε νοτιοδυτικά της Λήμνου με ένταση 3,9 Ρίχτερ ενώ σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Ινστιτούτο, είχε μέγεθος 4,4 Ρίχτερ.
Το εστιακό βάθος υπολογίζεται σε 10 χλμ.
Kαταχώρηση Νατάσα Ταραράκη
Ειδήσεις Σήμερα:
- Παντελής Μπούμπουρας για την Ημέρα Ανεξαρτησίας της Ουκρανίας: «Η δύναμή της βρίσκεται στους ανθρώπους της»
- Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς για αύριο Τρίτη 25 Αυγούστου στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας – Δείτε το χάρτη
- Ιός του Δυτικού Νείλου: Ρεκόρ επταετίας σε κρούσματα και θανάτους – Στο «κόκκινο» οκτώ περιοχές στην Αττική
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




