ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Πρόταση για διαχείριση των 23 περιφερειακών μικρών αεροδρομίων κατέθεσε από το βήμα του δεύτερου συνεδρίου Εισαγωγών και Μεταφορών σήμερα ο διευθύνων σύμβουλος της Fraport, Aλεξάντερ Ζινέλ.

Η εταιρεία προτίθεται να διευρευνήσει σε συνεργασία με το αρμόδιο υπουργείο προτάσεις και δυνατότητες διαχείρισης των 23 αεροδρομίων με στόχο την αύξηση της επιβατικής κίνησης.

Πρόκειται για τα αεροδρόμια Αλεξανδρούπολης, Άραξου, Αστυπάλαιας, Χίου, Ικαρίας, Ιωαννίνων, Καλαμάτας, Καλύμνου, Καρπάθου, Κάσου, Καστελόριζου, Καστοριάς, Κοζάνης, Κυθήρων, Λέρου, Λήμνου, Μήλου, Ν. Αγχιάλου, Νάξου, Πάρου, Σητείας, Σκύρου και Σύρου.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την παρουσίαση των οικονομικών αποτελεσμάτων της η εταιρεία είχε επισημάνει ότι μέσα στο 2019 θα έχει ολοκληρωθεί η αναβάθμιση των μισών από τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια, που διαχειρίζεται σήμερα, ενώ έως το 2021 η αναβάθμιση του συνόλου.

Tα 14 ελληνικά περιφερειακά αεροδρόμια υποδέχθηκαν μέσα στο 2017 αθροιστικά 27,6 εκατομμύρια επιβάτες, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ.

πηγή: naftemporiki.gr

 

Kαταχώρηση Νατάσα Ταραράκη


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here