Συγκινητικές στιγμές κατάνυξης και Ορθοδοξίας ζήσανε όσοι βρεθήκαν στο λιμάνι του Άγιου Ευστρατίου χθες βράδυ Μεγάλη Παρασκευή.
Κατά την άφιξη του πλοίου «Πήγασος» που πραγματοποιούσε το προγραμματισμένο δρομολόγιο Λαύριο –Άγιος Ευστράτιος –Λήμνο, στο λιμάνι του Αγίου Ευστρατίου, ο πλοίαρχος το πλήρωμα αλλά και οι επιβάτες κατέβηκαν από το πλοίο για να προσκυνήσουν τον Eπιτάφιο που τους περίμενε στο λιμάνι του Αγίου Ευστρατίου.

Kαταχώρηση Νατάσα Ταραράκη
Ειδήσεις Σήμερα:
- Σε τραγωδία εξελίχθηκε η εκδρομή σε καταρράκτη στη Βέροια: Νεκρή 18χρονη που έπεσε σε λίμνη, δεν κατάφερε να την βγάλει ο φίλος της από το νερό
- Ο Εμμανουήλ Καραλής έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ στο επί κοντώ με άλμα στα 6,20 μέτρα
- Λήμνος: Νέα ευκαιρία για τους νέους – 50 θέσεις ΕΠ.ΟΠ. στο Πολεμικό Ναυτικό με δυνατότητα υπηρεσίας στον τόπο τους
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.



