ΛΗΜΝΟΣ

Ένωση Ξενοδόχων Λήμνου “έπεσαν” όλα τα θέματα στο τραπέζι… (βίντεο)

post-img

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα η εκλογο-απολογιστική γενική συνέλευση Σώματος, η ανάδειξη νέου Διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Ξενοδόχων

Το νέο ΔΣ έχει ως εξής:

Στέλιος Μάντζαρης με 14 ψήφους

Δημήτριος Μαντζάρης 13

Τζάνερος Αριστείδης 12

Μπουγιούκας Μιχαήλ 12

Κατσαράκη Φωτεινή 10

Κωνσταντάκης Νομικός 9

Καμάμης Γεώργιος 8

Αναπληρωματικά μέλη:  Κοτσάβτης Απόστολος , Βαρουχάκης Εμμανουηλ και Γεωργούδη Δέσποινα.

Εξελεγκτική επιτροπή: Ματθαίου Εμμανουήλ, Σιάχος Ιωάννης και Μπουλώτη Αγγελική

 

Για πρώτη φορά από τα 22 μέλη της Ένωσης παραβρέθηκαν 17, όπου και ψήφισαν.

Συζητήθηκαν οι δράσεις της Ένωσης κατά την θητεία του ΔΣ  και πολλά θέματα που αφορούν τον τουρισμό της Λήμνου και όχι μόνο….

Εκτενές ρεπορτάζ και βίντεο αύριο Τρίτη….

 

 

 

Kαταχώρηση Νατάσα Ταραράκη

 



Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.