Δεν πέρασε ούτε μια εβδομάδα που αγανακτισμένος αναγνώστης του LimnosReport,  είχε στείλει φωτογραφίες για τις λακκούβες στην περιοχή του Μούδρου και είχε αναφερθεί και για τα βοθρόνερα που αδειάζουν στους δρόμους (δείτε σχετικό άρθρο ΕΔΩ)

Σήμερα, ο ίδιος αναγνώστης μας έστειλε το παρακάτω νέο μήνυμα:

«Καλή σας μέρα…. Πραγματικά δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω!!! Διότι καταφέρατε μέσα απ την φωνή σας να γίνει μια σωστή πράξη, αναφέρομαι για το γεγονός με της λακκούβες στους δρόμους, πληροφορήθηκα ότι ήδη ξεκίνησαν κ φτιάχνονται…. Εύχομαι να γίνονται μόνο καλά πράγματα για τον τόπο μας κ όχι δυσάρεστα!!!! Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ….»

Επειδή και τα καλά πρέπει να λέγονται ζητήσαμε από τον αναγνώστη , να στείλει φωτογραφίες από τα έργα που γίνονται ώστε να τις αναρτήσουμε.

 

Όμως, άλλος αναγνώστης σήμερα μας έστειλε νέες φωτογραφίες, πάλι από την περιοχή του Μούδρου όπου δείχνουν ξεκάθαρα τι γίνεται την νύχτα με τα βοθρόνερα…. Τελικά μήπως είμαστε άξιοι της τύχης μας;;;

 Δείτε τις φωτογραφίες καθώς και τι αναφέρει ο αναγνώστης

      “Αυτά έχουμε τα βράδια στο Μούδρο ο κάθε ένας βγάζει τα νερά του έξω στο δρόμο και ούτε γάτος ούτε ζημιά,  σου λέει ποιος θα γυρνάει 23.30 το βράδυ? Ας τα βγάλουμε έξω στο δρόμο να μην πληρώνουμε τσάμπα βόθρους!!!!

Αυτοί οι Ελληνάρες είμαστε!

Ευχαριστώ καλημέρα!!!

 

 

Κείμενο Νατάσα Ταραράκη


Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here