ΛΗΜΝΟΣ

Έφυγε από την ζωή ο αδελφός του Ιατρού και Συγγραφέα Σταυρού Τραγάρα

Έφυγε από την ζωή ο αδελφός του Ιατρού και Συγγραφέα Σταυρού Τραγάρα

Διαβάστε τι έγραψε ο ίδιος γι αυτή του την μεγάλη απώλεια στην προσωπική του σελίδα στο facebook :

“ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

Απόστολος Τραγάρας, ο μεγάλος μου αδερφός, ο πιο αγαπημένος. Έφυγε στα 76, το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου, στο νοσοκομείο Λήμνου, εν μέσω στενών συγγενών και φίλων και κηδεύτηκε στη γενέτειρα Ατσική, την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου. Ο γλυκός ψαράς της Λήμνου, μια οικεία φιγούρα, ο πιο αστείος και πνευματώδης άνθρωπος του κόσμου. Παλικάρι από τα λίγα, ένα λιονταράκι με τρυφερή καρδιά. Έζησε με πάθος και απόλαυσε μέχρι τα άκρα τις χαρές της ζωής. Είχε καλή γυναίκα, έκανε καλά παιδιά και εγγόνια, είχε παντού φίλους και άφησε καλό όνομα. Τι άλλο να θέλει ένας θνητός, για να λέγεται ευτυχής θνητός. Καλό ταξίδι αδερφέ μου, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ.”

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στον ίδιο και σε όλους τους συγγενείς  

Φωτογραφία του Σταύρος Τραγάρας.

Φωτογραφία του Σταύρος Τραγάρας.

Φωτογραφία του Σταύρος Τραγάρας.

 



Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.