ΛΗΜΝΟΣ

Τα πάντα για την αγωνιστική του Σαββατοκύριακου στα γήπεδα της Λήμνου!

post-img

Καλησπέρα μπαλαδόφατσες!

Ντερμπάρα και γκολ με το τσουβάλι είχαμε αυτό Σαββατοκύριακο!

Πάμε όμως να δούμε ένα- ένα τα ματς το τι είχαμε….

Το Σάββατο στην Ατσική ο Διαγόρας υποδέχτηκε τους Αργοναύτες, σε ένα ματς όπου οι γηπεδούχοι είχαν τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι χάνοντας αρκετές ευκαιρίες με Μελισσό και Ταμβάκη αλλά χωρίς να πάει η μπάλα στο πλεκτό… οι φιλοξενούμενοι με κοντά τις γραμμές, με δύναμη και πάθος ήταν κοντά στο να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά ο Διαγόρας πηρέ τους τρεις βαθμούς της νίκης με εκτέλεση από τα 11 βήματα… τελικό σκορ 1-0.

Στο άλλο Σαββατιάτικο παιχνίδι στη Μύρινα η ΑΕΛ φιλοξένησε τον Φιλοκτήτη που ήταν σε ακόμα ένα ματς πρωταγωνιστής αγγλικού σκορ…. οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι αλλά τα πολλά αμυντικά λάθη αύξησαν το παθητικό τους που είχαν όμως σε άλλο ένα ματς on fire τον Γκαλιούρη και έτσι με 5-7 πηρέ σπουδαίο διπλό σε μια δύσκολη έδρα….

Την Κυριακή το πρωί στην Ατσική ο Άρης δεν ήταν καλός απέναντι στην Προποντίδα που την αδικεί το τελικό 5-0….

Ο Κάσπακας πήρε όπως αναμενόταν το διπλό από τον τυπικά γηπεδούχο Αγ. Γεώργιο και ανέβηκε κι άλλο στην βαθμολογία πιάνοντας την ΑΕΛ στην 8η θέση…. τελικό σκορ 1-4.

Μόνο στα χαρτιά αποδείχτηκε το τοπικό ντέρμπι στο ανατολικό μέρος του νησιού, αφού η αγωνιστική διαφορά ανάμεσα σε Ηφαιστεία και Αητό φέτος είναι χαώδης….. το 0-10 δεν αφήνει πολλά περιθώρια για σχόλια…

Το μεγάλο ντέρμπι ήταν όμως στην Ατσική όπου Ηρακλής και Κεραυνός,  μοιράστηκαν τους βαθμούς σε ένα παιχνίδι όπου τον πρώτο λόγο στο χορτάρι στο μεγαλύτερο μέρος του ματς είχαν οι φιλοξενούμενοι με τους γηπεδούχους να περιμένουν και να φεύγουν στην κόντρα… τελικό αποτέλεσμα 2-2.

Ρεπό είχε η ομάδα του Θάνους.

Μετά και από αυτή την αγωνιστική ο βαθμολογικός πινάκας διαμορφώθηκε ως εξης:

1.ΔΙΑΓΟΡΑΣ 41,

2.ΚΕΡΑΥΝΟΣ 41,

3.ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ 35,

4.ΗΡΑΚΛΗΣ 35,

5.ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ 30,

6.ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ 25,

7.ΑΡΗΣ 23,

8.ΑΕΛ 18,

9.ΚΑΣΠΑΚΑΣ 18,

10.ΘΑΝΟΣ 16,

11.ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ 4,

12.ΑΗΤΟΣ 4,

13.ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1.

 

Γιώργος Βύζας

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!