Χθες βράδυ το «Νήσος Χίος» πραγματοποίησε το πρώτο του ταξίδι με προορισμό την Λήμνο το οποίο και για ένα μήνα θα αντικαταστήσει το «Εξπρές Πήγασος».
Το πλοίο ξεκίνησε στις 22:00 και σε 8 ώρες έδεσε στην Μύρινα. Όσοι είχαν την τύχη να ταξιδέψουν έμειναν κυριολεκτικά με το «στόμα ανοιχτό» μια και πρόκειται για ένα από τα πιο σύγχρονα πλοία της εταιρίας.
Γρήγορο, άνετο, καθαρό ,υπηρεσίες, χώροι, αισθητική είναι μόνο μερικές από τις λέξεις που μπορούν να το περιγράψουν.
Eντύπωση μας προκάλεσε η χρήση καρτών για τις καμπίνες και ο τρόπος που σερβίρεται το φαγητό στο πλήρωμα όπως θα διαπιστώσετε στις φωτο.
Κρίμα που θα το χαρούμε για λίγο…
Απολαύστε το!
κείμενο, φωτο Κρέτσης Βασίλης
Ειδήσεις Σήμερα:
- Δημήτρης Κόκοτας: Νιώθω σαν να ξεκινάω από την αρχή, έλεγε στην τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη, δύο μέρες πριν πάθει έμφραγμα
- Ανοιχτή πρόσκληση ενδιαφέροντος για το πρόγραμμα Dancing the Heritage of Europe
- Τ.Ε. ΛΗΜΝΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ: «Πυρκαγιά στο Θάνος: “Εξιλαστήριο θύμα” ο Αντιδήμαρχος – Στο στόχαστρο οι διαχρονικές ευθύνες για την Πολιτική Προστασία»
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




























