Ονομάζομαι Σταματία Κεφαλά και πρόσφατα ζήσαμε μια περιπέτεια με την υγεία του συζύγου μου, Σταύρου.
Έπρεπε να γίνει αεροδιακομιδή σε νοσοκομείο εκτός Λήμνου για την αντιμετώπιση της κατάστασης του. Όμως το αεροπλάνο του ΕΚΑΒ ήταν αποκλεισμένο σε κάποιο άλλο νησί λόγω άσχημων καιρικών συνθηκών.
Ευτυχώς μας δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία και κάνοντας χρήση του ασφαλιστηρίου του ιδρύματος Μπούμπουρα με την interamerican μεταφερθήκαμε στην Αθήνα με αεροπλάνο της interamerican.
Τελικά πήγαν όλα καλά.
Σαν οικογένεια θέλουμε να ευχαριστήσουμε το νοσοκομείο της Λήμνου για την πρώτη αντιμετώπιση .Ιδιαίτερα όμως ευχαριστούμε
Τον καρδιολόγο και πάνω απ΄ολα άνθρωπο Γιώργο Καλογιάννη
Τον αντιδήμαρχο και φίλο μας Γιώργο Σακαρίκο
Και τέλος το <<Ίδρυμα Μπούμπουρα>> που με την κίνηση τους αυτή μας κάνουν να αισθανόμαστε περισσότερη ασφάλεια στο ακριτικό νησί μας!
Ευχόμαστε καλή χρονιά και υγεία σε όλους!
Ειδήσεις Σήμερα:
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




