ΛΗΜΝΟΣ

Τούρκικη πρόκληση στη Λήμνο

Η Τουρκία κλιμακώνει τις προκλήσεις της βόρεια της Λήμνου! Εκεί πλέει γερμανικό ερευνητικό πλοίο, το οποίο κάνει έρευνες για λογαριασμό ελληνικών συμφερόντων. Από το πρωί, οι Τούρκοι μέσω ασυρμάτου κάλεσαν τον καπετάνιο του πλοίου να αποχωρήσει άμεσα από τη περιοχή, γιατί όπως του είπαν πλέει εντός χωρικών υδάτων της Τουρκίας!

Ο καπετάνιος χάραξε πορεία προς τα δυτικά για να απομακρυνθεί και δέχτηκε κλήση από τις ελληνικές αρχές να παραμείνει στην περιοχή που κάνει έρευνες και η οποία βρίσκεται εντός ελληνικών χωρικών υδάτων!

Οι Τούρκοι επανήλθαν και απειλούν με …ρεσάλτο στο γερμανικό πλοίο!

Στην περιοχή του εξελισσόμενου επεισοδίου σπεύδει η φρεγάτα ΕΛΛΗ.

 

Πηγή: militaire.gr

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.