ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σε οίκο ανοχής είχε μετατραπεί σπίτι στην ευρύτερη περιοχή της Λήμνου

 

Συγκεκριμένα συνελήφθη 42χρονος ημεδαπός, ο οποίος διευκόλυνε 31χρονη αλλοδαπή να εκδίδεται έναντι χρηματικής αμοιβής

Εντοπίστηκε, σήμερα (06-12-2017) στην ευρύτερη περιοχή της Λήμνου, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μύρινας Λήμνου, ενοικιαζόμενο κατάλυμα, το οποίο λειτουργούσε ως παράνομος οίκος ανοχής.

Συνελήφθη, κατά τη διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης, ένας 42χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για το αδίκημα της διευκόλυνσης ακολασίας άλλων και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, ενώ στην ίδια υπόθεση εμπλέκεται μία 31χρονη αλλοδαπή, σε βάρος της οποίας βεβαιώθηκε παράβαση σχετικά με τη νομοθεσία «περί εκδιδομένων επ’ αμοιβή προσώπων».

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο 42χρονος εκμίσθωνε στην 31χρονη δωμάτιο, στην παραπάνω περιοχή, το οποίο χρησιμοποιούσε η τελευταία, προκειμένου να συνευρίσκεται ερωτικά με υποψήφιους «πελάτες», έναντι χρηματικής αμοιβής.

Επιπλέον, όπως διακριβώθηκε, η 31χρονη στερούταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων και σε βάρος της θα εφαρμοστεί η προβλεπόμενη, από τη νομοθεσία περί αλλοδαπών, διοικητική διαδικασία.

 

Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μύρινας.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εδώ έχει γίνει όλο το βιλαετι οίκος ανοχής και ένα απέραντο ναρκοπέδιο και μιλάμε τώρα για ένα μονοπρόσωπο στη νήσο της καρδιά μας?
    Kirathane, teke, kirhane!
    Όπως λέμε Sex, Drugs and Cocoa Puffs!

    Λειτουργία άνευ άδείας και ιατρικού πιστοποιητικού. Εγώ δλδ είμαι μ@@@@κας που περνάω γιατρούς 2 φορές το χρονο χωρίς να έχω ειτζ!

    Άσε να έρθει ο Πρόεδρος αύριο να βάλει τάξη στο μπουρδελο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here