Με επιστολή ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Λήμνου «Αργύριος Μοσχίδης» κάνει γνωστό στον Δήμαρχο Λήμνου και στον Πρόεδρο της Σχολικής επιτροπής ότι: «Στηρίζουμε το αίτημα του Συλλόγου Διδασκόντων του Δημοτικού Σχολείου Μούδρου για επισκευή του κτηρίου του σχολείου και συγκεκριμένα την επισκευή της σκεπής και του στηθαίου του κεντρικού κτηρίου, καθώς και οι εσωτερικές ρωγμές που έχουν προκληθεί στους τοίχους.
Όπως αναφέρεται από το Σύλλογο Διδασκόντων και τον Διευθυντή του σχολείου, το αίτημα δεν διατυπώνεται τώρα, αλλά από το 2014 με επανειλημμένα έγγραφα και των προηγούμενων Διευθυντών του σχολείου και αφορά την ασφάλεια των μαθητών και των εκπαιδευτικών του σχολείου, τη στιγμή μάλιστα που η Λήμνος είναι σεισμογενής περιοχή.
Ζητούμε την ικανοποίηση του αιτήματος του Συλλόγου Διδασκόντων του σχολείου».
Καταχώρηση Νατάσα Ταραράκη
Ειδήσεις Σήμερα:
- Κοσμικό γεγονός στο Θάνος: Η βάφτιση του εγγονού του Αντώνη Διαματάρη και οι υψηλοί προσκεκλημένοι που αναμένονται στη Λήμνο
- Καύσωνας: Θεσσαλία, Δυτική Ελλάδα και Κεντρική Μακεδονία θα «χτυπήσουν» 40άρια – «Οι αέριες μάζες θα είναι 6 με 8 βαθμούς θερμότερες από το κανονικό»
- Δήμος Λήμνου: Οι ενέργειες για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στον Θάνος και την προστασία κατοίκων και επισκεπτών
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




