ΛΗΜΝΟΣ

“Η Ρωσική παρουσία στη Λήμνο”…. πάει Καβάλα!

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου – Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου, και ο Σύλλογος Λημνιών Καβάλας με την υποστήριξη του Δήμου Καβάλας και της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Καβάλας “Δημωφέλεια” παρουσιάσουν την ιστορική έκθεση με τίτλο “Η Ρωσική παρουσία στη Λήμνο”

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 20:00 στον χώρο της Δημοτικής Καπναποθήκης Καβάλας
Η έκθεση θα διαρκέσει από την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου ως και την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.