ΛΗΜΝΟΣ

Γιώργος Βύζας: Τα πάντα για την αγωνιστική στα γήπεδα της Λήμνου!

Μπαλαδόφατσες της παρέας γεια και  χαρά σας!!

Mε δυο ματσάκια κύλησε η εβδομάδα που μας πέρασε… στο παραδοσιακό ντέρμπι της Μύρινας ΑΕΛ και ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ήρθαν ισόπαλοι με 2-2.

Τα μεταξύ τους παιχνίδια κρίνονται συνήθως στη δύναμη και την ψυχολογία που τις περισσότερες φορές έχω διακρίνει να διαθέτει η ΑΕΛ σε όποια αγωνιστική κατάσταση και να είναι… στο άλλο ματς στο γήπεδο του Κοντοπουλίου σημαντικό διπλό για αγωνιστικούς αλλά και ψυχολογικούς λόγους σημείωσε η ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ απέναντι στον ΑΗΤΟ με σκορ 1-2!

Στο πρόγραμμα του σαββατοκύριακου τώρα διακρίνω δυο αμφίρροπα ματσάκια και στα υπόλοιπα παιχνίδια να έχουμε αναμφισβήτητα φαβορί… στην Ατσική ο ΑΡΗΣ θα υποδεχτεί το ΔΙΑΓΟΡΑ με φιλοδοξία να σπάσει το αήττητο του και η ομάδα των ΣΑΡΔΩΝ να παραμείνει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

 Στον Κοντιά ο γηπεδούχος ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ υποδέχεται την ενισχυμένη μεταγραφικά ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ σε ένα ματς όπου και μεν Γιάννης Mοσχούδης αλλά και ο Τάσος Ισαακίδης θα ψάξουν το τρίποντο με το σημείο χ να θεωρείται πιθανό κατά την άποψη μου… κατά τα άλλα οι δυο μόνιμοι διεκδικητές του τίτλου ΗΡΑΚΛΗΣ και ΚΕΡΑΥΝΟΣ υποδέχονται ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ και ΚΑΣΠΑΚΑ αντίστοιχα και αναμένεται να έχουν ένα εύκολα απόγευμα

Η ομάδα του ΘΑΝΟΥΣ υποδέχεται τώρα τον ΑΗΤΟ με φαβορί στην αναμέτρηση τους γηπεδούχους ενώ τέλος η ΑΕΛ θα υποδεχτεί τον ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟ στο γήπεδο της Μύρινας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα…..

 

ΑΡΗΣ-ΔΙΑΓΟΡΑΣ 4-11-17 στις 15:00

ΚΕΡΑΥΝΟΣ-ΚΑΣΠΑΚΑΣ 4-11-17 στις 15:00

ΑΕΛ-ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ 5-11-17 στις 11:00

ΘΑΝΟΣ-ΑΗΤΟΣ 5-11-17 στις 15:00

ΗΡΑΚΛΗΣ-ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ 5-11-17 στις 15:00

ΚΕΡΑΥΝΟΣ-ΚΑΣΠΑΚΑΣ 5-11-17 στις 15:00

ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΡΕΠΟ.

Καλή ποδοσφαιρική πανδαισία καρντάσια μου και τα λέμε δευτέρα με ότι είχαμε το σκ!!!

 

Γιώργος Βύζας

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!