ΛΗΜΝΟΣ

Που φτάσαμε το αυτονόητο να το θεωρούμε ευχάριστη είδηση, μετά από 4 έτη ξανά γιατροί σε Κάσπακα, Κορνό, Θάνος, Πλατύ!

post-img

Όπως ενημερώνει σήμερα με επιστολή του ο αναπληρωτής διοικητής του Νοσοκομείου Λήμνου κ. Θεόδωρος Μονοκρούσος, οι αγροτικοί γιατροί επαρκούν πλέον στο νησί ώστε να καλυφθούν ιατρεία χωριών της Λήμνου που εδώ και 4 χρόνια δεν λειτουργούσαν καν λόγω ελλείψεων αγροτικών ιατρών.

Τελικά κάτι που τόσα χρόνια έφερνε προβλήματα στους κατοίκους των χωριών, φαίνεται να λύνετε και να λειτούργει κανονικά όπως θα έπρεπε τόσα χρόνια…Καλωσορίζουμε την απόφαση του αυτή που θα φέρει ανακούφιση σε πολλούς κατοίκους των χωριών.

 

 

 

Δείτε την επιστολή

Δείτε το πρόγραμμα των επισκέψεων

 

Επιμέλεια άρθρου Νατάσα Ταραράκη

 



Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.