ΛΗΜΝΟΣ

Φωτοβόλτα στις ομορφιές της Λήμνου…Παρθενόμυτος, η εξωτική παραλία της Λήμνου (φωτο)

Μια απέραντη παραλία, πιο δυσπρόσιτη αλλά ίσως ακόμη πιο εντυπωσιακή…

Η παραλία Παρθενόμυτος, είναι κατά κοινή ομολογία, μία από τις πιο όμορφες του νησιού. Θα ταλαιπωρηθείτε λίγο να φτάσετε, αλλά όπως καταλαβαίνετε αξίζει τον κόπο.

Μια μεγάλη αμμουδιά με γαλαζοπράσινα νερά. Η πρόσβαση γίνεται μόνο από κακοτράχηλο χωματόδρομο, αλλά όσοι το τολμήσουν, θα απολαύσουν ένα ήρεμο τοπίο και μια υπέροχη θάλασσα.

Για να απολαύσετε την εκδρομή σας είναι προτιμότερο να πάτε με ένα τζιπάκι ή 4×4 και να εξοπλιστείτε με υπομονή για τη διαδρομή μέσα από μονοπάτια, αλλά και καλή διάθεση για το απάτητο τοπίο που θα συναντήσετε. Έχει πρόσβαση μόνο από κακοτράχαλο χωματόδρομο από Χαβούλη ή από Αγ. Σοφιά (λίγο καλύτερος χωματόδρομος).  

 Η απέραντη αμμώδης παραλία, καταλήγει σε εξωτικά τιρκουάζ νερά, με βάθος που αυξάνεται σταδιακά και πολύ ήπια.

Στείλτε μας και εσείς τις φωτογραφίες σας,  από τις όμορφες γωνιές της Λήμνου και μεταφέρετε τις ομορφιές του νησιού μας σε όλο τον κόσμο, στο limnosreport@gmail.com ή με μήνυμα στο facebook του limnosreport

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.