ΛΗΜΝΟΣ

Αποκλειστικό: Ο Μπούμπουρας «φέρνει» την Ασλανίδου στη Λήμνο!

post-img

Για άλλη μια φορά το Ίδρυμα Μπούμπουρα, θέλοντας να προσφέρει στα πολιτιστικά δρώμενα του καλοκαιριού στη Λήμνο, χρηματοδοτεί την συναυλία της Μελίνας Ασλανίδου την 1η Αυγούστου.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του LimnosReport, άνθρωποι του ιδρύματος ήρθαν σε συμφωνία με την Μελίνα Ασλανίδου για την πραγματοποίηση της συναυλίας την Τρίτη  1 Αυγούστου στο Κοντοπούλι.

Παράλληλα στις 27 Ιουλίου ο κος Παντελής Μπούμπουρας, θα υποστηρίξει και την αναβίωση του εθίμου των ιπποδρομιών, θέλοντας έτσι να δώσει ιδιαίτερο χαρακτήρα στο πανηγύρι του Αγίου Παντελεήμονα στο Κοντοπούλι στην ιδιαίτερη του πατρίδα

 

 

 

 

 



Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.