ΛΗΜΝΟΣ

Καλημέρα Λήμνο… Ο καιρός μας σήμερα Τετάρτη…. Ξεκινάει από σήμερα ο τετραήμερος καύσωνας

Σταδιακή άνοδο θα παρουσιάσει από σήμερα Τετάρτη ο υδράργυρος

Ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες θα επικρατήσουν από σήμερα έως και το Σαββάτο 1/7 στη χώρα. Με τα έως τώρα προγνωστικά στοιχεία πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται από το βράδυ της Κυριακής, αρχικά στα βόρεια και δυτικά και στη συνέχεια στην υπόλοιπη χώρα.

Αυτή την ώρα (08:15) η θερμοκρασία στη Λήμνο είναι στους 26 βαθμούς.

Η πρόβλεψη 9:00 είναι στους 28  βαθμούς

Οι άνεμοι θα είναι πολύ ασθενείς. Η ταχύτητα του ανέμου θα είναι 2 μποφόρ με νοτιοανατολική κατεύθυνση.

 Το μεσημέρι η μέγιστη θερμοκρασία στους 33 βαθμούς κελσίου  και υγρασία στο 40% …

Το βράδυ θα  πέσει στους 28 βαθμούς κελσίου, υγρασία στο 68%…

Ξημερώματα Πέμπτης,  ελάχιστη θερμοκρασία στους 25 βαθμούς κελσίου και υγρασία στο 83% …

Τα μποφόρ το μεσημέρι στο 1 νοτιοδυτικά, όπου έτσι συνεχίζουν μέχρι το πρωί της Πέμπτης στο 1 μποφόρ βορειοανατολικά και η μέρα να ξεκινάει με 29 βαθμούς κελσίου.

Η αυγή ήταν στις 5:55 πμ και η δύση σήμερα θα είναι στις 20:44

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.