ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Το διαφημιστικό γραφείο OASI στην Μύρινα της Λήμνου, δραστηριοποιείται στο χώρο της διαφήμισης και της ανάδειξης επαγγελματιών από το 1988,  με συνέπεια και επαγγελματισμό.

Με πολυετή πείρα στο χώρο και σύγχρονο εξοπλισμό μηχανημάτων (γερανοφόρο – καλαθοφόρο όχημα, κοπτικά και εκτυπωτικά μηχανήματα), αναλαμβάνουμε την προβολή της επιχείρησής σας.

Στο διαφημιστικό γραφείο OASI, κάθε επαγγελματίας μπορεί να βρει την ιδανική λύση διαφήμισης, που θα κάνει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες του, να υπερτερούν σε σχέση με αυτά του ανταγωνισμού, στις πιο ελκυστικές τιμές της αγοράς.

Κοντά μας η κάθε σας επιθυμία μπορεί να πραγματοποιηθεί άμεσα, αξιόπιστα και οικονομικά. Η γκάμα των υπηρεσιών που προσφέρουμε είναι κυριολεκτικά ανεξάντλητη και καλύπτει μια πληθώρα διαφημιστικών αναγκών για όλες τις επιχειρήσεις ανεξαρτήτως μεγέθους.

Εδώ και 29 χρόνια, μικρές ή μεγάλες επιχειρήσεις από όλους τους κλάδους της οικονομικής δραστηριότητας, στην Λήμνο & όχι μόνο, εμπιστεύονται το διαφημιστικό γραφείο μας.

 

  • Εξοπλισμός ξενοδοχειακών μονάδων με προϊόντα ατομικής υγιεινής (αφρόλουτρα, σαμπουάν, σαπούνια κ.α.).
  • Εξοπλισμός καταστημάτων εστίασης και καφετεριών με προϊόντα ατομικής χρήσης (υγρά ατομικά μαντιλάκια, μπισκότα, ξηροί καρποί ατομικοί, ποδιές και ρούχα εργασίας) με το λογότυπο της επιχείρησής σας.
  • Κατασκευή και τοποθετήσεις φωτεινών επιγραφών inox, plexi-glass, σήματα Κ.Ο.Κ..
  • Ψηφιακές εκτυπώσεις (αφίσες, banner, flyer, αυτοκόλλητα βινύλια, ημερολόγια, βιβλιοδεσίες, κατάλογοι, επαγγελματικές κάρτες κ.α.).
  • Είδη δώρων (κούπες, μπρελόκ, παζλ, κάδρα, μαξιλάρια, καμβάδες, καπέλα, T-shirt, φούτερ, πορτοφόλια, καπνοθήκες) με τύπωση ή φωτογραφία.
  • Επαγγελματική ένδυση (γιλέκα, μπουφάν, παντελόνια, φόρμες εργασίας) με τύπωση ή λογότυπο της επιχείρησής σας.

Από τον σχεδιασμό του λογότυπου ως την καταχώρηση, από τις κάρτες (business card) ως το φυλλάδιο, τη μπροσούρα ή τον κατάλογο,  από τις επιγραφές, είτε πρόκειται για offset ή ψηφιακή (digital) εκτύπωση, για μονόφυλλα ή πολυσέλιδα έντυπα, σε μικρές ή μεγάλες ποσότητες, για πανό, αφίσες, επιγραφές, banner ή διαφημιστικές κατασκευές, χαμηλού ή μη κόστους, επιδίωξή μας είναι …να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας.

Εστιάζοντας στο τρίπτυχο δημιουργικότητα-ταχύτητα-ευελιξία, το δυναμικό της OASI με τεχνογνωσία και εμπειρία στο χώρο της διαφήμισης, έχει ως κύριο στόχο την επίτευξη του ποιοτικότερου αποτελέσματος με άριστη ποιότητα υλικών και συνέπεια στην παράδοση.

Περισσότερα έργα, από τις δουλείες μας μπορείτε να δείτε και στο facebook ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ OASI

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here