ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Στο χθεσινό απογευματινό δελτίο ειδήσεων του  Star Channel,  έγινε για ακόμη μια φορά αναφορά σε άρθρο του LimnosReport που αφορούσε την Λήμνο και συγκεκριμένα  την Θεία Λειτουργιά στην Παναγιά Κακαβιώτισσα, με τις φωτογραφίες που μας παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Σινάνης και το βίντεο της Ειρήνη Σιάτρας.

Δείτε την αναφορά στο 8:53

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συνεργάτες του Star Channel για την συνεργασία και την προβολή του νησιού μας στο πανελλήνιο, καθώς και την προβολή της Ανάστασης στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα στο Ανδρώνι με το βίντεο του Κώστα Τραίκου

Θα πρέπει να  νοιώθουν περήφανοι όλοι οι πολίτες της Λήμνου, που διαμορφώνουν την θεματολογία του limnosreport, γιατί η επιτυχία είναι πάντα συλλογική και δεν εξαιρούμε κανέναν και έτσι θα συνεχίζουμε γιατί το limnosreport είστε εσείς!!!

 

Καταφέρνουμε όλοι μαζί να αλλάξουμε την εικόνα και να μετατρέψουμε την Λήμνο σε έναν από τους καλύτερους προορισμούς διακοπών και εξερευνήσεων.

Συνεχίζουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για την πρόοδο, την ευημερία και την ανάπτυξη του νησιού μας, κάτι που πάντα δικαιούταν η Λήμνος και ήρθε η ώρα να το πάρει!!!

Είχαμε πει ότι τα καλύτερα έρχονται… Τα καλυτέρα ήρθαν και πάμε όλοι μαζί για ακόμα περισσότερα!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

 1. «Καταφέρνουμε όλοι μαζί να αλλάξουμε την εικόνα και να μετατρέψουμε την Λήμνο σε έναν από τους καλύτερους προορισμούς διακοπών και εξερευνήσεων.

  Συνεχίζουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για την πρόοδο, την ευημερία και την ανάπτυξη του νησιού μας, κάτι που πάντα δικαιούταν η Λήμνος και ήρθε η ώρα να το πάρει!!!

  Είχαμε πει ότι τα καλύτερα έρχονται… Τα καλυτέρα ήρθαν και πάμε όλοι μαζί για ακόμα περισσότερα!»

  ΥΓ: Κύριε διαχειριστά, τα συγχαρητήρια μου για την προβολή του νησιού μέσω του δελτίου του STAR αλλά για όλα τα παραπάνω έχω κάποιες επιφυλάξεις.
  Από που προκύπτουν όλα τα ανωτέρω?Εχει μήπως αυξήσεις στις αφίξεις τσάρτερ η κρουαζιερόπλοιων?

 2. αυξήσεις στις αφίξεις τσάρτερ η κρουαζιερόπλοιων… Αυτά κάηκαν….
  Αλλά πρέπει να παραδεχτείς οτι ο απλός κόσμος το προσπαθεί μέσο του limnosreport είτε στέλνοντας άρθρα, είτε φωτογραφίες, είτε βίντεο
  ΄Το Πασχα μέχρι και προχθές η Λήμνος έπαιξε σε όλα τα δελτία ειδήσεων των μεγάλων καναλιών και αυτο MasturNation Hellas το έκανε ο κόσμός μέσα απο το site, γινόταν και παλιά??? Εδω και 2 χρόνια η Λήμνος βγήκε παραέξω στα μεγάλα κανάλια απο τους αναγνώστες ξανα και ξανα, εαν παρακολουθείς τηλεώραση….

 3. Oχι Monsieur admin, μόνο το «σουρβιβόρ» βλέπω στη Τσιφτετελλική tv, είναι και το μόνο σοβαρό, εκπαιδευτικό, μορφωτικό και πολιτιστικό προγραμμα που προβάλλεται στο Τζατζικιστάν αυτή τη στιγμή. Όλα τ´άλλα είναι για τα σκουπίδια, lol!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here