ΛΗΜΝΟΣ

Συνεχίζουν οι μυστηριώδες κλοπές στην Λήμνο, ακόμα και ανήμερα του επιταφίου δύο περιπτώσεις. ..

Από το Αστυνομικό Τμήμα Μύρινας της Λήμνου διενεργείται προανάκριση για δύο (2) περιπτώσεις κλοπών, που διαπράχθηκαν χθες (14-04-2017), σε οικίες στην ευρύτερη περιοχή της Μύρινας.

Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλθηκε στην πρώτη περίπτωση, άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε οικία 70χρονου υπηκόου Μεγάλης Βρετανίας, παραβιάζοντας μπαλκονόπορτά της και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 400 λιρών Αγγλίας και διάφορα κοσμήματα.

Στη δεύτερη περίπτωση, σύμφωνα με την καταγγελία,  άγνωστοι δράστες μπήκαν σε οικία 51χρονου ημεδαπού, παραβιάζοντας παράθυρό της και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ, καθώς και διάφορα κοσμήματα.  

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!